torsdag den 8. september 2011

Chokolade ansigtsmaske fra Montagne

Sidder lige med den mest velduftende og samtidig skønt virksomme ansigtsmaske fra Montagne Jeunesse. Navnet er Chocolate Mud Face Masque og den er dejlig naturlig med fairtrade cocoa butter fra de Dominikanske øer, knust kakao, dead sea salt, Mediterranean clay og shea (der er super fugtgivende). Derudover er masken gluten- og parabenefri - Me likey!
Masken anbefales til tør, kombineret og normal hud. Selv bruger jeg masken, når min hud er i sit værste hjørne og har brug for både en omgang dybderens samt en ordentlig dosis fugt og jeg må sige, den gør sit arbejde ganske fortræffeligt.
Masken kan bl.a. købes i Salling til en 10'er pr. brev. Og i ét brev er ihvertfald til et par gange i fht. min dosering ihvertfald.
Bestemt anbefalelsesværdig!
Derudover er jeg også ganske afhængig af maskerne af samme producent: Strawberry Souffle Face Masque (der fremhæver udstråling og forfiner hudens overflade), Strawberry & Cream Gel Masque (fungerer som en hjemme-frugtsyrebehandling. Uundværlig!) samt Belmish Mud Face Masque (dyb rensende effekt uden at udtørre). Men udvalget er stort og jeg elsker at købe en ny slags med hjem, hver gang jeg shopper 'mine fornødenheder'.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar