torsdag den 8. september 2011

Mirakuløs Multi-olie

Olien her bruger jeg både i tørt som vådt hår og kunne absolut ikke undvære den én dag!

Olien forsegler hvert enkelt hårstrå og formår at halvere den tid, jeg bruger på at tørre mit hår. Derudover udglattes hvert enkelt hårstrå og personligt, bruger jeg stort set aldrig glattejern længere, efter jeg begyndt brugen af denne olie. Det er kun lige til at dreje spidserne eller pandehåret.
Men bedst af alt giver olien en smuk glans, en sød vingummi-agtig duft (uden af være kunstig faktisk) og et sundt og velplejet udseende. Jeg kan faktisk trække mine hårklipninger ca. en uge længere, nu hvor jeg bruger olien, fordi spidserne simpelthen bare ikke spalter på samme måde.

Og bedst af alt er olien så naturlig og god for mange andre ting også. Den blev jo brugt mange mange år af stammefolk til både hud- og hårpleje, inden Aganolien blev lavet til den Berber olie vi kan købe idag.
Selv plejer jeg, efter at have givet håret en omgang olie, lige at smørre hænder og armene ind i det overskydende og det trænger hurtigt ind og efterlader huden velduftende og silkeblød.

Selv er jeg skandinavisk med lysblond tynd hår, men olien her kan jeg anbefale til alle hårtyper. Uanset om du har krøller, kruset, glat eller fald i dit hår, vil du elske denne olie. Det er jeg ikke ét sekund i tvivl om!
Altid dejligt, når man kan finde sine favoritprodukter billigere end hos frisøren (33% billigere på Nicehair.dk. Her koster den i øjeblikket kun 199 kr.).

Her er , hvad der står om olien på Nicehair.dk, og jeg synes jo, olien lever ganske godt op til det lovede:

Osmo Berber Oil er et nyt produkt fra OSMO som er specielt udarbejdet til at komme tørt, trist og glansløst hår til livs. Berber Oil giver effektivt funklende glans, smidigt hår og ultrabløde resultater. Samtidig hjælper dette letvægtsprodukt med til at reducere hårets tørretid og giver forøget kontrol. Derudover yder Osmo Berber Oil UV-beskyttelse.

Osmo Berber Oil indeholder den specielle Argan Oil, en olie som gennem flere århundreder har været kendt og anvendt til at forbedre hårets og hudens tilstand. Argan olie er rig på vitamin E, og er en kraftig anti-oxidant, som giver en intens pleje til tørt og skadet hår.

Osmo har koblet olien og de gamle traditioner sammen med moderne videnskab og skabt en hårbehandling med skabt en hårbehandling med stylingeffekt, der har mange gavnlige egenskaber.

Dette produkt er nemt at bruge og er velegnet til alle hårtyper. Kan anvendes i både vådt og tørt hår. Brug Osmo Berber Oil til både pleje og styling, og få fantastiske resultater.

- Giver pleje til ødelagt hår
- Giver funklende glans og ultra bløde resultater
- Letvægtsprodukt
- Reducerer tørretiden og giver forøget kontrol
- Indeholder UV-beskyttelse

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Pernille,
   Mange tak skal du have :)
   Det ser ud til, at du selv er ret stor fan af Arganolie.
   Har du et favoritmærke?

   Slet