onsdag den 7. september 2011

ParadIS milkshake

Jeg var lige en tur forbi Paradis i forgårs og det er efterhånden længe længe siden, jeg havde fået fornøjelsen af at sætte tænderne i deres vidunderligheder. Men lige for tiden døjer jeg simpelthen noget så grueligt med isninger i tænderne og derfor blev jeg jo ellevild, da jeg så, at man kunne få milkshake på Paradis. Man skal vælge to kugler og så bliver det lavet med minimælk. Og jeg ville egentligt bare have to kugler chokolade (hvad ellers?), men min veninde fik mig overtalt til at skifte den ene chokoladekugle ud med en jordbæris. Det lyder måske lidt tamt i forhold til hvor mange spændende varianter, de egentligt har på Paradis, men herregud (;
Selve shaken så ret lys ud og jeg frygtede at jordbærsmagen ville være for gennemtrængende. Det var den heldigvis ikke, men trods ikke noget jeg ville vælge til en anden gang. Shaken smagte fint, men ikke nær luksuriøs nok. Chokoladen var for mild i smagen og manglede mere et dybere og blødere touch.
Jeg ville også klart have brugt en letmælk istedet. Det i sig selv kunne have gjort meget for shaken, men den største mangel var chokoladen. Øvøv, jeg elsker ellers Paradis. Men heldigvis er de jo under konstant udvikling af deres isvarianter, så jeg krydser fingre for, at de kommer med en ny lækker intens chokoladesmag.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar