torsdag den 13. oktober 2011

Decubal ansigtspleje

I 2 døgn ha rjeg nu testet 3 Decubal ansigtsplejeprodukter: Decubal Eye Cream, Anti-Itch Gel samt Face Vital Cream. Alle produkterne er uden parabener, farve og parfume og så skulle de have en fantastisk effekt på tør hud - hey, det er jo lige mig!
Jeg har stadig til en dag eller to i mine prøver, men jeg har allerede nu lidt godt at berige med omkring disse produkter.
Jeg har brugt min normale 'Elizabeth Arden Intervene 3-in-1 Daily Cleanser Exfoliator Primer' som rens og den skønne skintonic fra de stribede (til normal hud), derefter valgte jeg at bruge Decubals Anti-Itch Gel. Den har en skøn og medgørlig gele-form, der hurtigt trænge rind i huden, køler og lægger et godt fundament for efterfølgende cremepleje. Mens jeg lige gav gelen tid til at blive absorberet påførte jeg Decubal Eye Cream med en let konsistens og faktisk er dne også ret drøj i brug, fandt jeg ud af. Jeg plejer dog også at smørre øjencreme godt ud, både over og under øjet, da huden er ret tynd et godt stykke over og under (faktisk skal man lave 'pandaøjne', når cremen påføres. Det er vigtigt, da alt for mange kun smørrer det lige under elle rlige over øjet, men det er altså Hele området omkring øjet og et godt stykke ud faktisk). Den er dog lidt sværer for huden at absorbere virker det til og derfor skal den have lidt ekstra tid. Sidst men ikke mindst kommer jeg Face Vital Cream i ansigtet og ned af halsen samt let på brystet. Den suger sig umildbart også hurtigt ind i huden og virker let fedtet - dog uden at være det. Jeg valgte at prøve dagen igår helt uden make-up og der fornemmede jeg faktisk, at cremerne lod min hud fedte mindre end min normale 'Elizabeth Arden Intervene pause and effect moisture lotion spf 15', så det er et stort plus!. Idag vil jeg så prøve med foundation oven på og jeg må sige, at der ligger et skønt fundament for make-uppen, da huden allerede virker gennemfugtet og medgørlig.
Selv igår aftes da jeg ville rense min hud igennem og have natcreme på, kunne jeg tydeligt mærke, hvordan min hud virkede fugtmættet - og det er endda ovenpå en uge i Sydens sol og varme. Så pt. har jeg kun positivt at sige omkring disse tre Decubal ansigtsplejeprodukter.
Min første tanke var, at cremerne nok ville være en anelse fedtede. Det er sådan jeg kender Decubal bedst, fra den gang min mor arbejdede på sygehus og de ansatte meet brugte decubal håndcreme og Decubal kropslotion til patienterne. Men jeg blev overrasket.
Nu må jeg sige, at det eneste, der ærger mig, er plastic-looket med de rød-hvide farver på embalagen. Men herregud, det kan jeg leve med, så længe det i bøtterne er luksus og det vil emblem vil jeg gerne tildele Decubals tre produkter, der i den grad har overrasket mig.

Jeg meldte mig ind i Decubal Plus, hvor jeg gratis kunne hente en prøvepakke med ovennævnte produkter samt med mulighed for også at prøve to andre prøvepakker med hhv.: kropspleje og fod- og håndpleje. De to andre prøvepakker skal jeg selvfølglig også have testet og så får I en vurdering herind.

Med de ovenfor nævnte tre produkter vil jeg gerne vove og kalde anbefalelsesværdige, trods jeg aldrig troede, jeg skulle bruge andet end Decubal til mine fødder. Men jeg blev overrasket og måske jeg endda vil skifte min ellers så tro følgesven, gennem flere år, Elizabeth Arden Intervene ud.. Måske (:


Her er linket til den side, hvor man kan melde sig ind i Decubal Plus og få vejledning omkring brug af korrekte produkter tilpasset ens hudtype, information omkring produktdemonstrationer, en masse tips og råd fra hudplejespecialister samt gratis prøvepakker som de ovennævnte: http://www.decubal.dk/mxcms.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar