fredag den 13. september 2013

Efterårets hotteste accessories: Ure!

How to style up your winther outfit:

* Beautiful watches *


Buy them at Urkompagniet: http://www.urkompagniet.dk/


Trods solen skinner fra en smuk blå himmel - i hvertfald her i det nordlige Danmark - så er sommeren gået på held og vi ser nu fremad mod vinteren. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting!

Vinter betyder: varm velduftende te, hygge i starinlysenes skær, putte under tæpper om aftenen til en god film og ikke mindst lækkert kluns! 

Så nu er det tid til at finde de varme bløde striktrøjer frem og style dem med rå jeans eller klassiske sorte bukser, et par lækre skindstøvler med foer og skønt accessories.

I dag fandt jeg da også lige et par lækre striktrøjer, der måtte med hjem. Vero Moda har de fineste basic strik i smukke efterårsfarver - og til den pris så jeg måtte lige have en af hver!Men som I kan se på modellen her på billedet, så bliver det hurtigt et 'vinterkedeligt' look og derfor kommer her:

Stylingstips til, hvordan man bliver vinter-cool i den vamsede striktrøje!

  1. Vælg jeans med rå detaljer, som lynlås eller nitter, for at give strikken lidt kant. Eller vælg sorte klassiske bukser og lad strikken træde mere frem i looket.
  2. På med nogle lange lækre skindstøvler! Det ser kvalitetsbevidst ud og de holder dig dejlig varm!
  3. Giv make-uppen et strejf af shine med en smule glimmer på øjne eller kinder. Sørg for at holde make-uppen dæmpet, men hverdagslækker. Man kan vælge nogle mere diskrete nuancer - så man bare får 'det lille ekstra', der giver et mere frisk og sundt udseende.
  4. Op med håret! Det behøver ikke være noget vildt, men klasket vinterhår, er ikke det mest sexede. Så sæt evt. håret op i en høj hestehale, lav en fletning eller en fin opsætning. Her vil jeg anbefale, at vi bevæger os lidt længere væk fra det 'roede og pjuskede' look og bevæger os mere ud i en pænere opsætning. Det vil løfte den vamsede strik til et højere niveau og give den mere klasse!
  5. Sidst men bestemt ikke mindst, så skal der accessories til! Her sætter vi prikken over i'et og kan omdanne en 100 kr.'s strik til pludselig at ligne Vouges sidste nye skrig! 

Hvilket accessorie kan jeg bruge til at give strikken mere kant?

Efterårets nye er URET. Et smukt ur på håndleddet er det nye smykke, der vil pryde efterårets modebillede. Selv er jeg faldet pladask for Geneva urene. Enkelt, feminint og alligevel et design med kant. Jeg skal helt sikkert ud og investere i et par stykker af deres fede ure!


De findes i mange smukke farver

Her er et udvalg af smukke klassiske farver


De vil pifte ethvert kedeligt vinter-outfit op


Et underspillet og fedt accessorie, der samtidig er funktionelt. 

Kan nogle af jer gætte, hvilket et, der er på vej til mig fra Urkompagniet?
Måske snarer; hvilke. Uha, hvor det kribler i mine fingre for at bestille et af hvert. De er så billige og der kommer jo ikke fragt eller noget oveni, så er de jo faktisk endnu billigere ik'?
Er I også gode til at overtale jer selv til den slags? Hehe. Jeg har i hvertfald et par stykker til ønskesedlen. 

Stay tuned! Der vil selvfølgelig komme en anmeldelse af uret (måske urene)!

Indtil da, kan I jo selv smutte forbi og udforske Urkompagniet.dk og følge dem på Facebook

Hav en dejlig aften og weekend allesammen!


Sponsoreret indlæg: Dele af indlægget er under kategorien 'sponsoreret indlæg', men det betyder ikke, at det ikke er min egen mening om produktet. Det er netop meningen bag denne blog: min personlige mening og oplevelse af produkter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar