onsdag den 11. september 2013

On its way to my wardrobe - and what I wish were on its way..


Det er ikke blevet til megen shopping denne måned endnu - men bare rolig jeg skal en smuttur ud og se efter støvler imorgen.

Denne fine sag er dog på vej - og jeg glæder mig til at modtage den! Det bliver rigtig lækkert med nogle lyse fine farver her til vinter. Jeg tænker, at den skal styles med noget råt, da den er ret feminin i det med perlerne. Der skal nogle sorte jeans til, nogle læderstøvler og nogle store læderarmbånd. Måske et sort ur, kunne være fint. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har forelsket mig lidt i et super fint sort ur med silikonerem og detaljer i roseguld. Det kunne være sådan et fint samspil med strikken her. Suk suk suk.. Så fint!

What I wish were on its way...Uret kan bl.a. købes her: http://www.urkompagniet.dk/armbandsur-med-silikonerem-i-rosegold-og-sort-geneva-g-1013-rg18.html

Og dyrt er det jo bestemt ikke. Kun 300 kr. koster det lige pt. Og så sparer man 100 kr. Skal/ skal ikke? Det kribler i fingrene! Men så er problemet bare at begrænse sig!

Og så også lige...


Nu er jeg jo også ret dybt forelsket i det hvide, der vil kunne være den fineste detalje til ethvert kedeligtvinteroutfit:
Dette smukke hvide ur findes på: http://www.urkompagniet.dk/smart-hvidt-dameur-med-rodguld-urkasse-geneva-g-1001-rgw-sil.html

Men det her er jo også bare rigtig flot...


Så fin en sart roseguld farve vil se dødsmart ud til bla. et et armylook, til en tung sort strik.. Ja, kun fantasien sætter grænser. To die for!

500 kr., findes på: http://www.urkompagniet.dk/fashionabelt-dameur-i-rosegold-med-funklende-sten-geneva-g-2001-rg-ss.html

Men man er jo nød til at have et i hver farve...

Jeg går jo rigtig meget med guld og det her er så fint med et par lange guldøreringe og et klassisk sæt tøj - så ligner man bare en million. 
Gulduret kan findes på: http://www.urkompagniet.dk/funklende-dameur-med-sten-i-guld-geneva-g-2001-gg-ss.html

Suk suk suk... Havde jeg 1600 kr., vidste jeg GODT, hvad de skulle bruges til lige nu! Og det er jo super billigt. Sidst jeg købte et ur, kom jeg af med 1300 kr. for et Skagen - de laver virkelig også fine designs, men er pt. helt væk i Geneva's ungdommelige, klassiske og unikke design - super feminint og stadig hipt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar