tirsdag den 17. september 2013

Urkompagniet

Bestilt og pakket fredag d. 13 sep.
Ankommet til og hentet i døgnboksen mandag d. 16 sep.

Jeps, det var uret af mærket Geneva fra http://www.urkompagniet.dk/Først en anmeldelse af internetshoppen


  • De lover hurtig og gratis levering og det må man sige, jeg fik. Så det er et stort + herfra.
  • Derudover får man en meget forsvarlig indpakning. Her var pakken en mindre papkasse med pap/papir urkassen (med ekstra papbeskyttelse udenover) samt bobbelplast omkring selve uret.
  • God kommunikation og hurtig kommunikation. Der blev både sendt besked omkring, at bestillingen var modtaget, at pakken var blevet sendt og da pakken var på vej. 
Så alt der blevet lovet fra firmaets side af - blev holdt. Ingen fingre at sætte herpå!

Derudover:
  • Med uret kom et justeringsværktøj, således at man selv kan forkorte urets lænke. Det havde jeg slet ikke regnet med, så det var en glædelig overraskelse. Værktøjet var nemlig samtidig rigtig let at bruge. Så vupti - jeg fik selv forkortet remmen. 
  • Har man ikke mod på at prøve det gratis medfølgende værktøj, så tilbyder Urkompagniet, at man kan gå til en lokal guldsmed/ urmager og få det gjort, hvorefter Urkompagniet tilbyder at refundere udgiften (op til 75 kr., hvor normalprisen er 50 kr.).
  • Min. 2 års reklamationsret.
  • 30 dages fortrydelsesret.
  • Gratis bytte (hvis du fortryder dit valg).
Om jeg kan anbelafe denne webshop?
Ja, i denne handel har de overholdt alt, der er blevet lovet. Jeg har ikke en finger at sætte på deres service. Alt har været i top herfra, så det er bestemt en webshop, jeg kunne finde på at benytte igen.


Anmeldelse af uret

Nu har jeg ikke rigtig haft chance for at bruge uret mere end et par timer. Men det er et rigtig fint ur. Lækre materialer og god vægt. Uret var noget større, end jeg havde regnet med - og denne erfaring har jeg hørt flere gøre før med disse uret. Men her skal man jo huske, at det er et unisex.
Da jeg selv er en meget spinkel person, ser det en smule stort ud til mig og der måtte ligeledes også 5 led af. Men når det er sagt, sp kan jeg faktisk godt lide, at det er så stort. Det ligner mest et herreur, men det giver bare et lidt mere råt udtryk, der passer min stil helt perfekt. Der er mange fine små detaljer på uret, så det dæmper det herre-agtige og min kæreste var da heller ikke i tvivl, da jeg spurgte ham, om han troede, det var et herre- eller et dameur. Det var klart et dameur. Men det var fedt. 
Jeg glæder mig rigtig meget til at få det taget ordentligt i brug og komme ud og flashe det for verden. Jeg er i hvertfald super glad for det allerede og det kommer til at pryde min ustandseligt arm de næste mange dage!

Tip: et lille råd er, at har du netop gjort et køb, der er noget anderledes, end det du normalt går med, så er det bare med at bruge det konstant de første par dage. Så vænner du dig til det og kommer det først ind i skabet og ligge, så er chancen mindre for, at du tør vove dig ud i at bruge det senere.


Se flere af de smukke ure, jeg stadig sukker over i indlægget herIngen kommentarer:

Send en kommentar