tirsdag den 8. oktober 2013

Goodiebox september 2013

Som lovet kommer her en anmeldelse af Goodiebox fra september måned 2013 - hvilket faktisk også er min første Goodiebox, så jeg var rigtig spændt på at modtage den!

Konceptet:
Til jer, der ikke kender til Goodiebox eller jer, der ligesom jeg kune havde hørt lidt omkring det - så kan jeg kort og godt fortælle, at det er en månedlig boks med hud-, hårpleje- eller makeupprodukter i fuld størrelse eller mindre prøver. Selve boksen koster fast 139 kr. om måneden og det er inklusiv fragt.

Produkterne er følger altid et tema og kan være fra mange forskellige mærker som eks. Redken, Gucci, Sally Hansen, Rimmel, Nivea og Essie - lige fra én yderlighed til en anden, hvilket jo bare gør det ekstra spændende. Som sagt kender man aldrig temaet på forhånd, men vil du se, de tidligere temaer, kan du se mere her. August måned var temaet f. eks. luksus og denne måned var det.....

                                                                The Brit box
Alle bokse kommer med et fint lille brev, der fortæller om baggrunden for den givne månedsboks. Rigtig hyggeligt!


Boksene kan variere i indhold. Her er hvad min indeholdte: 

Look Beauty Cheeky Trio, normalpris: 89,95kr

Look Beauty Mattify Me Powder, normalpris: 89,95kr

MUA Trio Lipgloss, normalpris: 39,95kr

Fashionista secret gel eyeliner, normalpris: 69,95kr

Look Beauty Statement Eyes, normalpris: 39,95kr
Goodie or not?

Følger man med på deres facebook site har der været en del blandede kommentarer omkring denne måneds Goodiebox. Rigtig mange er enormt begejstret over at få hele 5 produkter i fuld størrelse , da det som regel kun er et enkelt samt nogle mindre prøver. Derudover er denne måneds produkter af brittiske mærker, man endnu ikke kan få i DK. Men flere var ganske utilfredse med, at boksen kun indeholdte makeupprodukter og ikke blandet (som det flere gange har været). Dog er de fleste utilfredse med, at produkterne er af billige mærker og de fleste mener ikke, at de har fået fuld 'value for the money', så at sige - ligesom flere mener, at det er nogle 'børne-farver'.

Som sagt, kan det variere, hvilke produkter man får, ligesom farver ligeledes varierer. Der vil altid være nogen, der måske ikke lige får, hvad de bedst kunne tænke sig, men personligt, synes jeg, at hele den diskussion er noget pjat. Værdien af boksen ér højere end 139 kr., som man har betalt og det er netop ideen bag Goodiebox, at det skal være en overraskelse, hvilke produkter man modtager. Man vil unødigt modtage nogle produkter og farver, man kan lide bedre end andre.

Farverne og produkterne er heller ikke lige så meget mig, men jeg er ret fascineret af konceptet bag Goodiebox! Jeg har simpelthen så meget makeup og defor tror jeg, at jeg vil glæde en anden med denne box - for den er da fin og indeholder faktisk det meste til et super lækkert look!


Man kan bestille Goodiebox her til 139 kr. om måneden. Der er ingen binding og der kommer ingen fragtgebyr eller lign. oveni.

Bonus: Goodiebox er kommet op med en boks af samme koncept bare til mænd, kaldet 1711box. Sjov idé - det kunne ske, man skulle bestille en til kæresten, så kan kunne få udvidet sin horisont og måske han så tør bevæge sig ud i andre produkter end de (meget få), han altid har brugt.Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du har dig der (;

  Tjek gerne min ud og smid en kommentar når du nu er der (;
  http://winslow.bloggersdelight.dk/?p=97

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna,
   Mange tak :) Jeg kigger da klart lige forbi din blog også!

   Slet
 2. Jeg synes det er nogle lækre ting der er med denne måneds goodiebox. Jeg overvejer selv at få sådan en hver måned, men har endnu ikke taget mig sammen til at få det bestilt! :D

  - Knus fra Isabella
  www.isabellapernille.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Isabella Pernille,

   Tak skal du have :) Det er nogle super fine ting. Hvis du kan lide at få overraskelses-pakker, er Goodiebox bestemt en god idé. Jeg abonnerer dog ikke selv på det fast, da jeg skal have tømt ud i mine gemmer først :)

   Slet