torsdag den 3. oktober 2013

Jeg tester: hårprodukter!

I kan godt glæde jer, for om en uges tid så lander der en anmeldelse af hårprodukter fra Hairpower.dk. Jeg har modtaget produkterne og er i fulde gange med at teste på livet løs (hvilket jeg selvfølgelig gør over et par uger, så jeg ordentligt kan få afprøvet produkterne og deres effekt), så jeg kan give jer en velovervejet anmeldelse.

Hairpower var hurtige og effektive - lige efter min smag! Produkterne var hos mig hurtigere end forventet og fragten er super billig: 36 kr. med postdk-forsendelse til firma-/skolelevering og samme for privatlevering (derudover er der også mulighed for at hende gratis på deres lager i Silkeborg). Men bestiller man for over 499 kr. er der da også gratis fragt. Bestemt en webshop jeg kan anbefale!

Glæd jer til at høre mere om produkter fra Kerastase, der beroliger hovedbunden samt tilfører og fugt og derfor egner sig til sensibel hovedbund og tørt hår. Bain Riche Dermo Calm samt maske lindre kløe, blødgør håret, bekæmper skæl og giver en glansfuld shine. Det lyder som en rigtig problemløser ikke? Det skal jeg nok fortælle jer, om den er - eller i hvertfald om den virker på mig og mit hår.Derudover vil I også få en anmeldelse af et produkt, jeg personligt har glædet mig ekstra meget til at teste, nemlig en volume spray fra AlternaBamboo-serie. Det er ligeledes den, jeg skrev om i mit indlæg om mine hårproblemer og nu fandt den vej til mig - Hurra! Det er en let volumenspray, der giver ellers fladt og fint hår løft og op til 105% mere fylde - lige noget for mig! Og hvad der er ekstra tiltalende ved denne volumenspray, er at den ikke er fyldt med alle mulige mærkværdige tilsætningsstoffer, der på længere sigt er skadeligt for os. Den indeholder derimod øko-certificeret bambusekstrakt og økologisk macarod - mmm... det lyder som økologisk velvære i mine øre! Men om det så også er det rene velvære og om den løfter og giver volumen, som lovet - det kan i høre mere om i det indlæg, der venter.Jeg tester produkterne en lille uge mere og så får I en ærlig anmeldelse om disse lovende produkter, så stay tuned!Dette er et sponsoreret indlæg, men selvfølgelig med min egen 100% ærlige vurdering, hvilket er essensen bag denne blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar