fredag den 18. oktober 2013

Julegaveidé til kæresten/ manden

Er du begyndt på julegaverne i år?

Så vidt jeg kan forstå på mine venner og bekendtskaber, så er det vidt forskellige, hvornår folk begynder, men groft sagt kan man sige, at der er dem, der går igang et par måneder forinden og er færdige inde december og så er der dem, der køber alle gaver i december og gerne de sidste lige et par dage inden jul. Jeg selv? Jeg er nok mest den sidste type, men det er ikke muligt i år. Egentligt gider jeg heller ikke alt det stress i år. Selvfølgelig har det sin charme at shoppe i snevejr og julepyntede gader.. Men de personer der står mig tættest, vil jeg også bare gerne være sikker på, at jeg kan give det, de ønsker sig. Lidt for ofte er juletravlheden kommet bag på mig og jeg har stået og ikke kunne nå at få fat på det, en person har ønsket sig - eller der har været udsolgt. Så derfor, og fordi jeg har to store eksamener - både i november og i december, har jeg valgt at finde de 'vigtigste' gaver hurtigst muligt.

Min skønne kæreste har længe ønsket sig et flot ur med stållænke og jeg har længe haft besluttet, at det skulle være det, jeg ville købe til ham - så jeg begyndte at lede. I min søgen efter det flotteste ur til min flotte mand kom jeg forbi webshoppen Jonsen.dk, der har stort udvalg af både smykker og ure i alle afskygninger: dameureherreurebørneurevægure og lommeure. Der er super mange af alle de lækre mærker som SkagenBoss orange og Hugo BossSeiko og mange flere af alle de mærker, han så godt kan lide - så jeg havde nok at kigge på. 

Da jeg klikkede ind på kategorien herreure og med det samme blev mødt af et vildt billigt og godt tilbud, var jeg ikke i tvivl. Se lige en skønhed af Jonsens eget mærke: Jonsen Submarine


Og læg lige mærke til tilbuddet: intropris på 995 kr. og en normalpris på 1750 kr. = klik klik - købt!
Jeg synes, det er så flot og maskulint et ur og det fedeste af det hele er, at det er ét ur med to remme, således at man kan skifte mellem en stållænke og en læderrem - så smart! Sådan lidt 2-i-1. Han ønskede sig et med en stållænke, men har har faktisk heller ikke et med en læderrem (kun lænker i andre farver), så det er jo helt perfekt og han vil se dødgodt ud med læderremmen, som jeg personligt er mest vild med -råt og maskulint.

Så uret blev bestilt igår og allerede her til morgen ringede posten på døren - jubii! Hurtig levering

De beskriver uret som et 
- Moderigtige dykkerur i børstet/ poleret stål og med en solid bagkasse. 
- Den sorte urskive har selvlysende indeksmarkeringer og selvlysende visere.
- Foldespænde i stål.
- Ridsefast safirglas med dato-lup.
- Bezel (krans) i sort stål roterende mod uret.
- Vandtæthed på 100 meter.


Så et rigtig solidt, holdbart og praktisk ur samtidig med at det er super smart og moderne - samtidig tidsløst. Jeg tror virkelig, at det er noget, han vil blive rigtig glad for og bruge i mange år frem.

Bestemt et ur, jeg vil anbefale til manden eller kæresten, du vil glæde med en lækker, luksuriøs og maskulin julegave, han kan bruge i mange år frem. Og webshoppen kan jeg sagtens anbefale! De har 30 dages returret og gratis fragt ved køb over 500 kr, gratis indpakning hvis man ønsker det og også en fysisk butik beliggende i Middelfart.

Derudover har de lige nu en kampagne, hvor man får et gratis Tempel armbånd, hvis man køber for over 299 kr. Og de er super søde. De er helt originalt lavet af lokale munke i et tempel i Asien og de laves helt eksklusivt til Jonsen. Munkene har velsignet armbåndene i håb om, at de som bære dem, vil gøre sig selv opmærksom på muligheden for at være et godt menneske, ønske at gøre en forskel og være lykkelig. Det er en rigtig god gaveidé med en masse symbolsk værdi bag og de kan ligeledes købes på siden til 149 kr.


Jeg er selv rigtig glad for mit og glæder mig til at give min veninde et også. Det kunne være, jeg skulle lave en give-away, hvor en (eller nogle) af jer læsere kan få mulighed for at få et også. Hvad siger I til det?

Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar