torsdag den 17. oktober 2013

Lagersalg.nu


Kender I siden Lagersalg.nu? Jeg har købt derfra et par gange og der er virkelig penge at spare - helt op til 90% og jeg har heller ikke fundet noget med under 50% besparelse. De har både dametøj, herretøj og børnetøj og det er virkelig mange af deres varer, der er rigtig god besparrelse på.
Tip: Man kan også købe et gavekort til eksempelvis julegave og så kan modtageren selv finde sine favoritter til billige penge - og altså få mere 'value for the money'.

Lige nu har siden ophørsudsalg på alt fra Margit Brandt, da deres samarbejde stopper og i den anledning, giver Lagersalg.nu minimum 70% på alt fra dette mærke. Dét kan vi li!

Personligt synes jeg, at siden mangler nogle kategorier, der gør det lidt nemmere at manøvrere rundt. Eksempelvis kunne det være en god idé, at de valgte at lave priskategorier - hvis man eksempelvis skulle finde en gave, der måtte koste mellem 100 og 200 kr. Men når det så er sagt, så er der ellers ikke meget at komme efter. Siden er let at finde rundt på. Man kan vælge at få vist efter størrelse samt mærke og så er der naturligvis en masse underkategorier som eks. accessories eller strik.

Udover billige priser og mulighed for rigtig gode tilbuds-fund, så er forsendelsen hurtig! De gange jeg har bestilt derfra, er der ikke gået mere end 1-2 dage - og så koster leveringen 35-45 kr. (afhængig af forsendelsesform) og er gratis ved køb på over 499 kr. Dét kan vi rigtig godt li!

Her kommer et udpluk af, hvad jeg sukker efter: 

Jeg kunne jo fortsætte, men her er lidt af det. Faktisk er cappen og rygsækken under kategorien herretøj, men er de ikke for fede? Det er slet ikke med vilje, men lige for tiden er jeg inde i en periode, hvor jeg ofte synes, at herreaccessories er så meget federe og med mere kant, end det der findes til kvinder. Hvad synes i?

Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar