torsdag den 3. oktober 2013

Niceclub - har i hørt det?

Har i hørt, at Nicehair, som de fleste af os kender, har lavet en rabat- og kundeklub?

Hos Niceclub kan man optjene points til at handle for på alle af deres sider, så når du køber hårprodukterhudplejeproduktermake-upperfumeaccessories eller sågar børnetøj så får du samtidig points at shoppe for. Man skal bare være opmærksom på, at man sørger for at oplyser det samme telefonnummer hver gang med handler på de forskellige sider. Det er nemlig dit telefonnummer, der 'gives point til'.Pointsene kan man som sagt bytte til varer - både fra deres egne shops, men også andre ting, som eks. et rejsegavekort til Suncharter på 10.000 kr. På den vis minder det meget om clubmatas, som de fleste af os ligeledes kender. Men så har de så et koncept med, at des mere man handler for, des flere points får man:
"Du får som udgangspunkt 10 point pr. 100 kr du bruger på produkter. Men køber du for over 600 kr får du 15 point ekstra. Køber du ligeledes over 1200 kr får du yderligere 25 point ekstra. Krydser du 1800 kr får du yderligere 50 point ekstra. Det betyder at du kan tjene op til 15 point pr. 100 kr du bruger på vores webshops."

De har selvfølgelig også en facebookside, hvor man kan følge med i nye tiltag og hvornår der kommer nye produkter i deres pointshop.

Så da jeg først hørte om Niceclub, tænkte jeg på samme måde, som jeg jeg blev præsenteret for Clubmatas: Det ville da være dumt ikke at melde sig ind - men kan jo ligeså godt tjene points, når nu man alligevel køber produkter de steder! Så hvis du ligesom jeg ofte handler hos eks. Nicehair, så bliv da medlem - og få gratis gaver for at shoppe!


Du kan oprette dig gratis her og begynde at samle points med det samme!Dette er et sponsoreret indlæg - men naturligvis med min egen ærlige udlægning, hvilket er essensen bag denne blog.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar