onsdag den 23. oktober 2013

Hundetegn og julegaveideer

Så du Dyreværnet her til aften?

I starten af udsendelsen ser man en ældre (måske hyrde-) hund, der blev fundet og bragt til Dyreværnet, da han ikke havde halsbånd på. Faktisk er det lovpligtigt, i Danmark, at alle hunde over 8 uger skal bære hundetegn med ejers kontaktoplysninger indgraveret.

Min egen hund har naturligvis hundetegn. Men han kunne godt trænge til et nyt, da det gamle (købt ved dyrelægen) efterhånden er meget ridset og ja, så faldt jeg bare over nogle rigtig flotte nogle, jeg lige må dele med jer.

Kirstens Dyrebutik er en hyggelig webshop (faktisk har de også en fysisk butik i Galten), der sælger alskens herligheder til alle mulige slags dyr - lige fra hunde og katte til ildere og fisk. Og hvis man, ligesom jeg, har et ekstremt forkælet kæledyr, så er det bestemt en webshop hvor man kan bruge tonsvis af tid! Det der også er rigtig lækkert ved denne webshop modsat mange af de andre, der findes, er at denne har gratis fragt på alt (ja, selv et lille hundetegn)!

Jeg bestilte som sagt hundetegn og har nu fået de to fineste og mest unikke hundetegn, jeg nogensinde har set!De flotteste hundetegn med billede af din hunderace indgraveret på den ene side og dine kontaktoplysninger på den anden side for kun 79 kr. (med gratis fragt!). De ser ud til at have langt de fleste hunderacer - selv om jeg selv synes, jeg er en ekstremt god racekender, har jeg endnu ikke kunne finde en hunderace, de ikke har, så der skulle være god chance for, at de også har netop din race.

Det jeg har fået er super smukt med en dyb indgravering med fræser og så er det oxideret, så det holder rigtig godt og det sorte vil kun blive tydligere, når messingen med tiden bliver mere mat.Og derudover også et personligt graveret hundetegn med et billede af min egen hund til kun 99 kr. (lige med gratis fragt) - Så billigt!
Og her modtog jeg simpelthen det smukkeste og mest specielle hundetegn, jeg nogensinde har set. Hvorfor betale samme pris for et kedeligt almindeligt hundetegn kun med skrift, når man til samme pris kan få et med en personlig indgravering? Jeg synes i hvertfald, at de er super smukke og da jeg modtog dem, blev jeg kun mere positivt overrasket. Super god kvalitet og flot håndværk!


Jeg vil i hvertfald gerne anbefale både de her hundetegn men også webshoppen. Indehaverene bag siden, Steen og Kirsten, er utrolig hjælpsomme og er der hurtigt med svar, hvis man har spørgsmål til deres produkter. Fragten er som sagt gratis og hurtig - eksempelvis med hundetegnene: så graveres de og sendes samme dag.


En god julegaveidé til din firbenede ven! 
Planen var i hvertfald, at jeg ville pakke dem her ind til jul, men det kribler helt i fingrene for at sætte dem i halsbåndet og se dem 'på' :)


Her er lige et par ideer mere - sat på min egen hunds ønskeseddel ;)

Hunderygsæk (praktisk og god muskeltræning)


Regndækken, vind- og vandtæt og med reflekser


Hundeseng med blødt polyesterbetrækEt lækkert håndsyet læderhalsbåndOg selvfølgelig en matchende håndsyet læderlineStørste ønske: et rundsyet læderhalsbånd
(det er bedre for pelsen)Og selvfølgelig den flotte og matchende læderline


Måske lidt morsomt, at jeg har lavet vores hunds ønskeseddel, før end jeg har lavet min egen - men sådan er det jo, når man har en rigtig forkælet basse. Men dyrene skal jo have det godt og det må man sige, at vores hund har!


Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar