tirsdag den 15. oktober 2013

USB

Normalt har jeg min pc med næsten overalt men sommetider kniber det med pladsen (eller lysten til at slæbe på den) og så står jeg lidt i et dilemma; hvordan i alverden skal man kunne undvære sin computer i bare én dag. De fleste af os bruger computer dagligt og har de fleste af vores daglige gøremål på den; kalender, email, studietekster og -noter eller noget arbejdsrelateret og det kan derfor være virkelig svært at hive stikket ud og tage afsted på weekend evt. uden computeren. Det sker heller aldrig for min kæreste og jeg. Vi tager altid computerne med - uanset hvor vi skal hen. Jeps, to stk.; jeg tager min med og hans tager sin med. Det er egentligt tåbeligt, når man kunne nøjes med en, men jeg har nogle ting på min computer, jeg skal bruge og han nogle ting på hans. Så vi kunne godt bruge et usb-stik, således at vi let kan overføre de nødvendige sager fra én computer til en anden og kun nøjes med at tage én computer med. Der findes selvfølgelig sådan noget som dropbox, men det er bare hurtigere med en god gammeldags usb.
Jeg har netop fået tilsendt denne lille fine billige sag fra usbshoppen.dk, der er så lille og fin, at den kan sidde i nøglebundtet og på den måde være med overalt! Nemt, enkelt og smart.

Der findes selvfølgelig mange former og designs - kun fantasien sætter grænser. 

Leveringen var på 1-2 dage og så er der gratis fragt ved køb over 200 kr. 

Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar