tirsdag den 26. november 2013

Julegaveideer og sjove gadgets

Har surfet lidt rundt på Coolstuff.dk og som I kan se i et af mine tidligere indlæg er det bestemt muligt at finde noget for enhver smag på webshoppen. Men selvom jeg burde købe julegaver til andre og ikke til mig selv lige for tiden - jeg burde jo ønske mig det i stedet - ja, så er jeg 'kommet til' at synde lidt. Dog har jeg ikke sååå dårlig samvittighed, for jeg synes selv, det er et rigtig fornuftigt køb!

Lige for tiden fryser jeg helt ufattelig meget. Er lidt småsyg, men har ikke rigtig tid til at komme ovenpå igen, så går bare med småløbende næse, ondt i ørene, lidt hæs og ryster af kulde. En kop varm the og Kleenex gør meget, men der skal varme til. Det er bare ikke nemt, at ligge under et varmt tæppe, når man samtidig har mange ting, man skal nå derhjemme alligevel. Varme lange striktrøjer og et stort lækkert tubetørklæde har hjulpet en del, men tror faktisk, at grunden til, at jeg har frosset sådan, er at mine tæer bare aldrig rigtig får varmen. Selvom jeg har tykke frotté eller strikkede sokker på, så forbliver mine tæer stadig iskolde.

Så I kan nok tro, jeg klappede i mine små hænder, da jeg så denne smarte gadget på Coolstuff.dk; et par sutsko man kan putte i mikroovnen i 90 sekunder og så er de dejligt varme at hoppe i og holder varmen i ca. 2 timer. Mmm... Jeg var solgt! Så uden videre spekulation blev de selvfølgelig klikket hjem.
Inden få dage kom de hjem til mig og har været forelsket lige siden, jeg stak i dem første gang. De er super bløde, vamsede og så virker de! I løbet af 90 sekunder er de enormt varme, så jeg giver dem gerne kun lige 70 sekunder og så stikker i dem. Vil ikke sige, at de holder varmen helt i 2 timer, men bestemt længe nok til, at man kan nå at 'tø op' og få varmen i tæerne. Derudover, så dufter de af lavendel - det er jo en smagssag om man kan lide det eller ej - jeg synes, det er rigtig hyggeligt! Og de her lavendel-duftende-korn er båden under foden og ovenpå, så varmen spreder sig rigtig skønt. Men man skal være opmærksom på, at man 'går ovenpå' de her korn og det skal man lige vænne sig til. Det var super træls i starten, men som sagt, så vænner man sig til det.Jeg vil klart selv anbefale Coolstuff.dk, ligesom jeg gerne anbefaler sutskoene - det er jo en rigtig god julegaveidé til dig selv, din morkæresteveninde, søster, moster, kusine eller lign. Men de fås jo også i eks. mørkeblå og kunne ligeledes være en god idé til din fardin kæresteven, bror eller onkel.

Men tag et kig - der er en hel masse gode gaveideer gaveideer - især sådan nogle til typen, der aldrig ved, hvad de skal ønske sig og som har 'alt'. Her kan man med garanti finde noget, personen ikke har ;)

Håber det går godt med julegaveindkøb og alle andre skønne juleforberedelse for jer allesammen - hvis I da er begyndt?


Obs: dette er et sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.

2 kommentarer:

  1. Hej. Super fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst :)

    //Line
    www.Linebiine.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Mange tak Line :) Og det er din blog bestemt også! Har lige surfet rundt på den. Super flotte billeder, du tager!

    SvarSlet