mandag den 18. november 2013

Multi-cremer jeg aldrig vil undvære!

Det er blevet koldere i vejret og i følge vejrprognoserne, så tager det til i løbet af ugen. For os der cykler en del, er det ikke de sjoveste nyheder. Ikke bare er det hårdere at komme afsted, når man ved, at det er bidende kolde og at man er nød til at svøbe sig i lag af tykt varmt tøj, der nærmest kvæler en på turen.. Men det er i særldeleshed også hård for huden! Derfor, da mine egne hudproblemer begyndte at melde sig, fik jeg den idé, at jeg ville præsentere jer derude for mine efterårs- og vinterfavoritter, der ofte sniger jeg med i tasken, uanset hvor jeg skal hen.

Det er alle gode gamle kendinge, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke kan deres job. Faktisk er hver og en af dem ganske velegnet til mere end blot én ting - multiprodukter; dét kan vi li!


Den gode gamle blå metaldåse med tyk hvid Niveacreme er ikke til at komme udenom. Den er ikke fancy eller velduftende, men den gør sit kram! 

Jeg har en tendens til at få ekstremt tørre ben og med et lækkert lag Nivea et par gange om ugen, kan jeg holde benene godt fugtede året rundt. 

Derudover så er den super til tørre spidser. Man skal forsigtigt kramme lidt ind i hårspidserne - men vær varsom med hvor meget du bruger, da man let kan komme til at fedte håret.

Den er super at bruge som ansigtsmaske, hvis man virkelig ønsker fugt. Der er mange muligheder; man kan blande mandelolie, æggehvide, citron, kamille mv. i og mikse sin egen maske til lige det behov man måtte have. 
Endnu en metaldåse-klassiker, denne gang den skriggule Kløver Vaseline. Igen; ikke et eksklusivt eller lækker produkt som sådan. Men det holder, hvad det lover!

Jeg bruger primært Vaseline til mine tørre læber, der til tider, kan have det rigtig slemt hen over vinteren. Put en omgang på, inden du går i seng og næste morgen er læberne gennemfugtede og bløde igen.

Samtidig med at det plejer og fugter, så giver Vaseline også et rigtig fint shine, der kan pifte læberne lidt op - alternativt til et lipgloss. Og så kan man også sagtens blande den med en farvet lipgloss, hvis man ønsker lidt farve samtidig.

Derudover virker den super godt at blande med øjenskygge for en mere intens øjenmake-up, der samtidig er holdbar og ikke sætter sig i klumper.

Eller alternativt til en neglebåndsolie, da den plejer huden ved neglerødderne på samme vis som læberne.
Eight Hour cremen fra Elizabeth Arden findes efterhånden i et utal af forskellige udgaver, men min favorit er den originale, gode gamle Skin protectant. På mange måder virker den på samme vis som Vaselinen, men den har lige et par specifikationer derudover, der gør den lidt anderledes.

Den er alletiders til læber og neglebånd, men derudover så indeholder den nogle super virkende helende ingredienser, der gør den yderst velegnet til rifter, brændmærker og andre sår-lignende hudproblemer. 

Jeg har selv en overfølsomhed, der gør, at jeg kan få nogle helt ekstremt tørre pletter på eks. armene og her er den virkelig et vidundermiddel, der virker langt bedre, end alt det på recept, jeg har prøvet. 
Så there you go: hvis du ikke allerede kender disse 3 skønne klassikere, så vil jeg klart anbefale dig at prøve dem! Og hvis du allerede kender dem, så håber jeg, det kunne inspirere til, hvor multi-anvendelige de hver især er.


De 3 ovennævnte produkter kan købes i langt de fleste større supermarkeder som eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Og findes derudover også på hylderne i Matas og hos et utal af netshops.Hav en god dag derude!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar