mandag den 9. december 2013

Julegaveæsker for under 100 kr.

Har I fået klaret nogle af julegaverne?

Imorgen er det den 10. december, så vi er snart halvvejs mod juleaften og det er ved at være oppe over, hvis man skal have bestilt gaver over nettet og være sikker på at modtage dem i god tid. Mener at Post Danmark plejer at sige den 13., gør de ikke?

I hvert fald vil jeg lige dele et tip med jer allesammen derude, der står og mangler nogle gode og billige julegaveideer; Jeg fik lige klaret et par mostre og fætre og kusiner, der ønskede sig hhv. parfumer, make-up mv. I min familie har vi nogle gavebugetter, hvor vi aftaler et maksbeløb, vi giver gaver for - da vi er en stor familie med mange fætre, kusiner, grandkusiner, mostre, onkler mv. Har I andre også sådan nogle budgetter i jeres familie? Ofte er vi nogle stykker, der plejer at gå sammen om nogle gaver, hvis personen ønsker sig større ting, men jeg vil da lige vise jer et par af de gaver jeg har fået købt for en hund ;)

Det var super hurtig juleshopping - løbet af en 15 minutters tid fik jeg da klaret et par stykker. Måske nogle af jer andre kan finde inspiration i nogle af de lækre sager, jeg faldt over. Alle herlighederne fandt jeg på Parfume-klik.dk og tingene blev leveret super hurtigt og nemt - og så er der rigtig mange gode tilbud med store besparelser! Bare se her:


Gaveider til ham

Gaveæske med 100 ml. EDT, 120 ml. showergel, 120 ml. aftershave og 10 ml. EDT (til at have med sig). Normalpris: 315 kr. Pris hos Parfume-klik: 95 kr. Det var en super billig gave og ham, der får den havde ønsket sig netop denne - den er dejlig frisk i duften og minder egentligt meget om Paul Smith - både design- og duftmæssigt. Bestemt en anbefalelsesværdig gaveæske.
Et rigtig lækkert sæt med 100 ml. hair & body wash, 50 ml. showergel, 50 ml. face wash og 100 ml. aftershave balm - med sort pebber og ginseng. Lækker forkælelse til eks. en onkel men er bestemt også en god idé til teenageren. Gaveæsken koster kun 87 kr. (normalpris 105 kr.) og der fås mange andre lækre gavesæt til både mænd og kvinder fra mærket Baylis og Harding, der alle ligger på et super billigt leje.

Gaveideer til hende


Igen endnu en lækker sag fra ønskesedlen (den står i øvrigt også på min egen): En palette med 96 forskellige øjenskyggefarver i nogle rigtig flotte nuancer. Og endelig en brugbar en af slagsen, hvor man ikke kommer ud for, at man ikke kan bruge halvdelen, fordi farverne er skrappe pink eller pang blå eller lign. Det er nogle rigtig flotte og 'rolige' farver - en masse jordfarver og pasteller, der er super flotte til daglig såvel som fest og så nogle enkelte mere pigmenterede (som de turkise), der vil være super smukke til en aften make-up. Hele paletten koster kun 83 kr. (normalpris 177 kr.) - Ja tak!Endnu en gaveæske jeg er helt væk i! Et rigtig eksklusivt sæt fra Roc med 30 ml. concentrat (serum) og en 30 ml. active moisturiser (dagcreme) til kun 91 kr. (og normalprisen er 441 kr. - Så det er virkelig et kup! Man sparer over 75%!). Og cremerne ikke bare ser eksklusive ud - jeg har også hørt super meget godt om Roc - så det skal bestemt prøves (endnu et ønske til min egen seddel)!. Måske både min mor , en af mine mostre og en af mine kusiner skal have denne gaveæske. Det er i hvertfald en super lækker gaveidé til billige penge.


Jeg er i hvertfald positivt overrasket over siden - Det er ufatteligt, at man alligevel kan komme så langt for blot 100 kr. og alligevel få så flotte gaveæsker. Tag gerne selv et kig rundt! Udover parfumer (som siden ret så indlysende sælger - navnet: parfume-klik ;) ) forhandler også alle mulige andre lækre sager som hudplejeprodukterhårplejeproduktersolcremer og selvbrunerkosmetik og produkter til bad og krop

Naturligvis har siden også en masse andre lækre produkter i højere prisklasser samt mere eksklusive mærker som eks. GucciDiorPaco RabanneHugo Boss og mange mange flere. Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse.

God fornøjelse med julegaveshoppingen og husk nu at være ude i god tid, hvis I vil være sikre på at nå at få de sager hjem, som I bestiller online ;) Jeg har før måtte være nødsaget til at lægge en konvolut under træet med en beskrivelse af, hvad der senere ventede personen med posten - det blev modtaget fint nok men jeg havde selv regnet med at kunne nå det og pga. massiv sne osv. kunne gaven ikke nå at ankomme fra England - Så vær i god tid!


Fortsat god december-mandag allesammen!


Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.

2 kommentarer:

 1. Lækre gaveideer :D

  KIG FORBI MIN BLOG OG DELTAG I KONKURRENCEN OM 4 STK. FLASH UP TIL DINE STILETTER <3
  http://www.fashionbysterup.dk/2013/12/den-fedeste-jule-give-away.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Stephanie :)
   Jeg skal da bestemt lige kigge forbi din spændende konkurrence.

   Glædelig jul og godt nytår!

   Slet