torsdag den 5. december 2013

Vintersmuk til småpenge

Jeg har glædet mig rigtig meget til at lave dette indlæg og fortælle jer om en masse skønne produkter fra det lækre franske mærke Yves Rocher. Nogle af jer kender måske allerede dette mærke og kan huske det, fra dengang i 90'erne, hvor man kunne bestille forskellige makeup-produkter via. postorder og så fik man tit en fin gave med gratis? Det er er blevet noget mere moderne idag og med en fin og brugervenlig hjemmeside er det nemt at klikke en masse lækre sager hjem. Men de er stadige billige og sørger for gratis gaver ;) uha - we like!

Det var evigheder siden, at jeg havde bestilt fra Yves Rocher og jeg frygtede ærligt, at de kun havde "konet" makeup, da jeg gav det et forsøg og klikkede ind på sitet. Men jeg blev overrasket. Der var super mange fine farver og lækre produkter, som synede af langt bedre kvalitet, end prisen tyder på.

Så her er, hvad der fandt vej hjem til migEn lækker samling til alt ialt 656 kr. (gratis fragt og 2 gaver ;) skønt!)


Ansigtspleje


Rensegele: Den er let og forfriskende, men jeg synes samtidig at den er effektiv og fjerner makeup og hudfedt/ snavs, uden at den udtørrer huden - hvilket jeg ofte har problemer med i vinterperioden. Den rengør uden at huden føles stram og irriteret. Den har jeg ikke en finger at sætte på. Og til en pris af kun 51 kr., synes jeg, den gør det rigtig godt. Jeg ville klart overveje at bestille den igen, hvis jeg alligevel skulle have andet med. Der er til længe! 

Serum: Super skøn. Dette er mit absolutte favoritprodukt fra pakken. Den lover at give massere af fugt og er en perfekt 7-dages kur mod fugttørstende hud - jep, jeg har fugttørstende hud hver vinter, så den måtte jeg da prøve. Jeg bruger den hver morgen og hver aften efter skintonic og inden dag- eller natcreme og den virker faktisk. Min hud har aldrig været så gennemfugtet. Så den er klart anbefalelsesværdig! Jeg skal ihvertfald også have den til sommer, hvor min hud ligeledes kan blive ret udtørret - ja, jeg tror faktisk, at den bliver en del af mit 'faste sortiment'. Den er let at smøre ud og absorberes hurtigt, fedter ikke og køler skønt. Og til kun 137 kr., så er det svært at finde en lige så billig serum.Krops- og hårpleje
Brusegele: Nu er det jo december, så jeg måtte bare have lidt velduftende-julestemning på badeværelset også. Her fandt jeg denne lækre serie med økologisk vanilje, der bare lød skøn! Kropssæben/ brusegeleen her koster 59 kr., hvilket jeg bestemt synes er billigt, når man får 400 ml! Hertil vil jeg dog råde til, at man køber en pumpe til 10 kr., så den er lettere at bruge i badet - det gjorde jeg og den kan jo genbruges igen og igen. Sæben er let og lækker og dufter super lækkert. Den efterlader huden ren, blød og med en mild vaniljeduft. Den kunne jeg bestemt finde på at købe igen og måske endda gerne prøve nogle af de andre lækre dufte som eks. kokos eller hindbær - mmm!

Kropslotion: En sød lotion, der passer perfekt til kropssæben ovenfor. Den er let og trænger hurtigt ind i huden, så man kan klæde sig på direkte efter påføring - selvom jeg nu synes, det er mest rart, at man lige lader det trænge ordentligt ind. Den dufter dejligt, men ikke så gennemtrængende. Jeg kunne godt ønske mig noget mere power på den. Har jeg ikke brugt kropssæben forinden, så kan man faktisk ikke rigtig dufte den. Den koster kun 65 kr., hvilket er vildt billigt for 400 ml.! Men trods det, så er jeg en person, der desværre har ret tør hud og derfor er jeg personligt mere til en godt fed bodybutter. Men det er jo en smagssag. Er man til lotion og synes, at det fugter nok samt er man ikke til at for gennemtrængende dufte, vil jeg godt kunne anbefale den.

Hårolie: Ligesom huden, så synes jeg ofte også, at håret har det med at tørre ud i vinterkulden og her er denne olie faktisk ganske fin. Den fugter, blødgør og hjælper mod hår 'der har sin egen vilje' ;) Den er meget drøj i brug og derfor synes jeg, at kun 55 kr. er super billigt. Jeg synes, den virker efter alle henseender og var det ikke fordi, at jeg er en sucker for arganolie, så var denne også blevet en del af min faste hårrutine - men måske en dag.


MakeupMascara: Nu manglede jeg slet ikke mascara, men jeg kunne alligevel ikke lade være, da denne lød så spændende! Den lover en 'bukkende' effekt og volumen og mere kurvede øjenvipper med volumen, er lige hvad jeg sukker efter. Til 139 kr. ligger den på linje med billige mærker som eks. Maybelline og jeg synes faktisk, at den gør det godt. Jeg har ikke rigtig en finger at kunne sætte på den. Den er let at påføre, klumper ikke, giver hvad den lover: buede vipper med volumen og farven er flot og intens. Den holder dagen igennem uden at drysse og er let at fjerne igen. Så den er bestemt også værd at klikke hjem, vil jeg sige.

Neglelak: Godt nok manglede jeg heller ikke ligefrem neglelak, men se lige de to smukke farver, der bare passer perfekt til december! De er begge limited edition og er faktisk rigtig gode lakker til 65 kr. stk. De dækker flot - valgte to lag, da jeg synes, det gav en dyb flot farve og holder rigtig fint. Men jeg bruger naturligvis en overlak - hvilket jeg faktisk altid vil anbefale. Derudover er det også en god idé, at vælge en underlak, der udover at forlænge lakkens holdbarhed og jævne overfladen på neglen, også modvirker misfarvninger på neglen.Og ikke at forglemme, så får man altid vildt fede og lækre gaver med - men det varierer altid, hvad de har, så jeg vil ikke lige 'love' jer noget specifikt her. Men jeg kan da fortælle, at man dengang fik den skønneste morgenkåbe samt en 30 ml. edt. Så jeg er ganske ganske tilfreds og faktisk overvejer jeg at lægge vejen forbi endnu engang inden jul og se lidt på julegaveideer - de har jo også produkter til mænd by the way.Obs: dette er en sponsoreret indlæg men naturligvis med udtryk for egne holdninger og udformet på baggrund af egen vurdering.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker Yves Rocher! Produkterne er så gode og holder længe.
  Mange lækre ting du fik med hjem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig lækre produkter og til gode priser :)

   Slet