onsdag den 26. februar 2014

Lækker-lækker-lækkerbar!

Som I måske læste i mit indlæg om ømme muskler og ingen sukker, så forsøger jeg at trappe ned i mit sukker- og fedtindtag som et led i min vej mod en sundere kost, der er nem i en travl hverdag. Her har jeg fundet produkter fra mærket Isis, der faktisk ofte også har et højere proteinindhold end lignende produkter på markedet - whats not to like?!

Jeg har fået tilsendt en pakke med en masse forskellige produkter, jeg skal have testet af, når sukkertrangen melder sig og jeg glæder mig til at komme hvert og et produkt igennem. Hvis det smager godt, så er jeg godt på vej, når min sukkertrang melder sig og den ikke kan holdes tilbage og jeg egentligt godt må synde lidt ;)

Indtil videre har jeg smagt en af deres müslibarer, Lækkerbar - En navn den lever op til ;) Det er en knasende bar med chokoladesnak, ingen sukker, 54% mindre fedt og 32% mindre kalorier, med højt proteinindhold og den mættede faktisk super godt. Kan man lide smagen af mørk, lidt bitter chokolade, er den bare guf! Min chokoladetrang blev virkelig tilfredsstillet. Dog er den lidt 'tør' i det og kræver lige et glas vand til, men det er meget typisk for müslibarer!


Og så sidder jeg faktisk netop nu og guffer en lækker figenkiks med deres chokolade smørepålæg - mmmm.... Selvom jeg er vild med Nutella, må jeg faktisk indrømme, at den her smager bedre! Den virker simpelthen mere chokoladeagtig og eksklusiv i smagen. Ingen er der ingen tilsat sukker, men derimod sødet med stevia og har derfor 88% færre sukkerarter end lignende 'Nutella-produkter-og-alternative-mærker' på markedet. Guf! Den bliver et fast sortiment i mit køkkenskab ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar