mandag den 24. februar 2014

Max Workout & 'maveproblemer'

THAT FEELING! 


Idag har jeg fået klaret en masse småtterier, der lige skulle ordnes og været til et møde, der trak lidt længere ud, end jeg havde regnet med. Så jeg har desværre ikke fået handlet ind, men der er vidst mad nok i køleskabet til at indkøbene kan klares i aften efter maden (længe leve lange åbningstider).Til gengæld har jeg nået 12 km. på cyklen og hele 1 time og 45 minutters workout (inkl. opvarmning og udstrækning), hvilket var en del mere end planlagt, men jeg var i tøjet og følte bare for at give den en ekstra skalle!

Her er lidt inspiration som jeg selv har gjort brug af idag:

Udover de ovenstående træningsprogrammer har den stået på en masse baglårs- (til at løfte ballerne) og balle-træning (+ siden af hofterne, for at tone op og slimme) samt en masse arm-øvelser med fokus på triceps og biceps (+ lidt håndled da jeg har haft nogle problemer med det ene led nogle dage i træk).
Og sidst men ikke mindst en masse mavetræning. Dog er jeg ikke helt tilfreds med mavetræningen, da jeg hele tiden blev forpustet, førend jeg ydede mit absolutte max. Så jeg forsøgte igen og igen med flere repetitioner i form af flere sæt med balletræningen ind imellem og fik da også lavet en masse maveøvelser, men jeg er ikke sikker på, at det kommer til at kunne mærkes ordentligt.

Jeg har fået strukket mavemusklerne godt ud, men derfor burde man kunne mærke til musklerne imorgen. Jeg tror desværre bare ikke, det er tilfældet for mig. Den mavetræning må lige under luppen, så jeg bedre kan optimere den.

Skulle jo gerne ende ud med en sprød mave som den på billedet - Det skal nok komme, for jeg vil arbejde for det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar