tirsdag den 25. februar 2014

Ømme muskler og ingen sukker!


Er vi ikke alle enige her? Puuh, jeg er bare øm idag efter gårsdagens træning - selv i mavemusklerne, som jeg frygtede, at jeg ikke havde fået arbejdet godt nok igennem. Det er bare en super følelse og selvom det måske lyder lidt spøjst, så er det bare en ekstra motivationsfaktor for mig, når jeg kan mærke det i musklerne dagen efter. Ja, jeg bliver faktisk lidt stolt af mig selv :)

Naturligvis kan det da også være træls med ømme muskler og det var lidt ekstra hårdt at stå op her i morges, især da jeg vidste, at mit program bød på 10 km på cyklen fra morgenen af. Men med en god omgang udstrækning af de ømme muskler og en smule opvarmning inden turen, så dæmpedes ømheden og jeg tog turen ;) og så hård var den faktisk slet ikke! Selvom det er med hård belastning, så var det faktisk kun de første 5, der kunne mærkes og de sidste 5 gik som smurt. Så dejligt!

Og så har dagens kost været lidt mere planlagt, end den plejer, da jeg er ved at vænne min krop til en bestemt rytme med mindre sukker, flere proteiner samt flere vitaminer og mineraler. Jeg har faktisk tvunget mig selv til at spise en del mere midt på dagen, end jeg plejer og det var lidt af en prøvelse at spise og spise, selvom jeg slet ikke var sulten, men det er vigtigt at få den nødvendige energi, så både krop og hjerne kan fungere optimalt! Så jeg spiste og spiste mig mæt i bl. a. lækker peberfrugt, müsliboller og en super lækker müslibar fra Isis, som I kommer til at høre mere til i den nærmeste fremtid. Jeg har nemlig modtaget denne godtepose med posten og skal til at prøve nogle produkter af uden tilsat sukker (og Bonus!; Med mindre fedt og mere protein end lignende produkter på markedet). På den måde bliver det lidt lettere at vænne mig til den sundere koststil, når jeg samtidig kan synde lidt i deres sundere alternativer! Glæd jer til et review af godterne ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar