fredag den 28. februar 2014

New in: Hytteost med hasselnødder, blåbær og tranebær
Dagens kardio på 10 km. er overstået og det blev også til lidt mere end det - så det var alletiders. Musklerne er lidt ømme idag efter træningen igår (mavemusklerne er ikke - hvilket virkelig undre mig, da jeg gav den en ordentlig skalle med mavetræningen!).

Som et lille tip til jer andre derude, der savner råd til nemme 'madpakker' til, når man er på farten, vil jeg anbefale Arlas Hytteost Snack! 

Jeg er pt. (i 4 mdr.) Snack Ambassadør for Arlas hytteost og har lovet at fortælle jer lidt om deres nye varianter! Jeg har prøvet den her med hasselnødder, tranebær og blåbær og nam nam :) Den er god! Det er et smart bæger med toplåg, hvor det tørrede frugt og nødderne er i, og en ske med, så det er super let lige at have den med i tasken eller i hånden på vej ud af døren. Og udover den dejlige smag er det jo fantastisk, at der er et højt proteinindhold og kun 5% fedt. Personligt er jeg vild med, at det mætter så dejligt uden at tynge maven, så det passer mig perfekt om morgenen, efter træning eller endda som en aftensnack.Ingen kommentarer:

Send en kommentar