torsdag den 27. februar 2014

Work those abs and be sweet! Less is more!
Så er dagens Full Body træning overstået. Det tog en time og 20 minutter ca. (inkl. opvarmning og udstrækning) og det føles effektivt! Der var primært fokus på mave, lænd, lår og baller og alle steder kan jeg faktisk mærke det pt. Det er sååå dejlig en følelse, når man har overstået en dejligt intensiv workout, der er mere effektiv end to almindelige kortere workouts plejer at være. Og det er faktisk et af mine mål; at jeg vil til at træne færre dage om ugen, men til gengæld meget mere koncentreret hver gang og så tage flere muskelgrupper af gangen, når jeg nu har tiden til det de dage og så give kroppen bedre tid til at sikre en ordentlig restituering af alle de muskler, der er blevet arbejdet på. Dog vil jeg alligevel stadig gennemføre 3 styrketræningsprogrammer om ugen og så supplere med godt med kardio ved siden af.Og så skal I da lige høre lidt om det guf, vi hyggede med igår aftes til sofa- og tv-hygge, min veninde og jeg. Som tidligere nævnt har jeg modtaget en pakke med forskellige isis-produkter, jeg er ved at teste igennem i min jagt på sundere alternativer til alle de usunde godter og disse produkter er alle uden tilsat sukker, mindre fedt og med højere proteinindhold end lignende produkter på markedet - og det lyder jo perfekt!

Jeg er viiild med mørk belgisk chokolade, så jeg skulle ikke kigge længe på den sprøde plade, før tænderne løb i vand og efter min vurdering smager isis' mørke belgiske chokolade alletiders. Den er mild i smagen og perfekt til at dæmpe sukketrangen - og så indeholder chokolade jo oveni en masse gode sager for vores krop og sind og smager himmelsk... Mmm.. Mørk belgisk chokolade må være min absolut yndlings slik!

Selv er jeg ikke den vilde sucker for chips. Jeg har aldrig sådan cravings efter chips, men når jeg først kommer igang, er det svært at stoppe med at spise dem igen ;) Dog er jeg personligt ikke så meget til smagen Sour creme & onion, så derfor fik jeg min meget chips-glade veninde til at teste dem og hun plejer at være meget kritisk; hvis der står udenpå et produkt, at det er med mindre fedtindhold eller lign., så smager det, efter hendes mening, aldrig rigtig godt! Men hun synes egentligt, at de her var gode og smagte, som de skulle og så var hun meget positiv over størrelsen på posen. Som hun sagde, ville hun personlige aldrig selv købe en lille pose chips som de der små snack-poser, der findes fra Kims, men køber hun en stor pose, så kommer hun også bare til at spise den op! Den her pose indeholder 50 gram og snød hende derfor lidt til egentligt at være alt for mæt efter hun næsten havde nået bunden af posen.

Så begge produkter så topkarakter herfra! Og min plade chokolade vil jeg nyde over et par dage, som jeg plejer med lækker mørk chokolade ;) Guf guf guf! Less is more!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar