mandag den 3. marts 2014

3 ting jeg søger efter for tiden


Jeg fik desværre ikke fat i de smukke kobberpendler i nederste højre hjørne til 149 kr. i Netto her i lørdags. Min Netto havde slet ikke haft dem og da jeg nåede rundt i de andre Netto-butikker i området, var de nok udsolgt - der var nemlig heller ingen. Øv øv.. Jeg kunne nemlig godt lige bruge to eller tre stykker. Så har du nogle eller ved, hvor de kan købes til den gode pris, så skriv gerne, for jeg søger med lys og lygte!

                     

En lækker, blød og vamset hvid fluffy cardigan! Jeg har haft kig på den fra Sisters Point til 350-400 kr., men jeg har ikke set den i hvid og så er jeg også meget i tvivl, om jeg ville få den brugt, så jeg forsøger at finde et billigere alternativ og overvejer pt. denne sag fra Ebay til kun ca. 96 kr. inkl. fragt. Jeg er bare lidt i tvivl om kvaliteten, om man kommer til at se lidt stor ud i den og om den er over toldgrænsen (kan ikke lige huske om grænsen er 80 eller 120 dkkr.).
En tyk og god fitnessmåtte til min hjemmetræning og den må meget gerne være 1 cm+ i tykkelsen, hvilket bare er svært at finde. Pt. følger jeg denne auktion på Ebay, hvor måtten er 0,8 cm, hvilket er lige i underkanten, så jeg tror ikke, jeg vil købe den. Jeg har nemlig en i den tykkelse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar