mandag den 24. marts 2014

Host.. host.. Hej mandag!

Godmorgen til jer allesammen derude på denne solrige mandag morgen!

Jeg håber, at I alle har fået ladet op weekenden over og har nydt nogle fridage inden uge igen gik igang her i morges. Her på fronten har weekenden været knap så spændende, da jeg har lagt syg absolut hele weekenden. Som I jo nok ved, var sygdommen allerede ved at få godt fat i mig i sidste uge og at jeg valgte at trodse den, var nok lige at udfordre skæbnen - så jeg har intet kunne denne weekend. Af samme grund har der desværre også været ret stille på bloggen. Der har så heller ikke været noget spændende at blogge om, da jeg knap har kunnet åbne øjnene. Men idag har jeg det faktisk rimeligt ok og forsøger at drage afsted om 10 minutter. Jeg har proppet mig med massere af vitaminer i form af god sund kost, selvom jeg ikke har været sulten og knap har kunnet tygge noget - så måske det har givet pote. Jeg forsøger i alt fald idag og lægger ud med 10 km. på cyklen idag. Om der bliver noget træning, må jeg lige se an. Har jeg energien til det og ikke falder sammen, når jeg kommer hjem, så giver jeg det da et forsøg!


Jeg håber, jeres weekender har været lidt mere spændende og at I holder jer raske, trods mange er bukket under lige for tiden. Kan I alle have en dejlig dag!

- Og glæd jer til de kommende indlæg, hvor vi bl. a. skal se nærmere på spændende sund chokolade og træningsudstyr. Stay tuned!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar