mandag den 24. marts 2014

Influenza og træning

Selvfølgelig skal man passe på sig selv og det er vigtigt, at give kroppen tid til at komme sig ovenpå sygdom. Dertil har man slet ikke den samme energi, når man ligger syg - fordi kroppen selvfølgelig kæmper for, at du skal få det bedre. Så pres ikke dig selv for hårdt, hvis du virkelig ligger syg og har det pokkers skidt!

Jeg kunne selvfølgelig bare ikke holde mig fra lidt træning, da jeg følte en del bedring ovenpå en sygdomsfuldt weekend. Men jeg måtte også være realistisk og feberen har vidst heller ikke helt forladt mig 100%, måtte jeg erkende hen på eftermiddagen idag.

Så det blev til en mildere 10 km. på cyklen og bare 20 minutters lettere styrketræning med blandet fokus på hhv. skuldre, mave og inderlår. Jeg forventer naturligvis ikke de store resultater af sådan en træning her, men om ikke andet, så fik jeg varmen i kroppen og rørt skelettet - der kan mærke, at det ikke har været i bevægelse de sidste par dage! Sådan et par dage på sofaen kan virkelig sende min ryg ud af kurs og bare at få rørt sig et par minutter med træningen, gavner virkelig og løsner godt op for mit vedkommende i hvertfald.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar