tirsdag den 4. marts 2014

Kom så igang!Lige for tiden har jeg problemer med antallet af timer i døgnet - der er simpelthen ikke nok! Og jeg har svært ved at nå min træning oveni alle de andre daglige gøremål. Men jeg VIL træne og derfor kommer min træning højt på listen. Det bedste råd, jeg kan give alle jer, der har det på samme måde er simpelthen bare at gøre det; kom igang med det samme og hvis du har svært ved at overskue alle dagens gøremål så lav en liste og udfør hver ting én ad gangen og kryds af.

Jeg fik trænet igennem igår med størst fokus på mave, lår og baller og det kan mærkes i lårene idag! Jeg ville dog gerne finde den helt rigtige øvelse til inderlårene, ligesom jeg stadig har problemer med mavetræningen. Jeg træner igennem, det brænder i musklerne og det hele, men jeg mærker intet til det dagen efter (det er yderst sjældent) og trods jeg strækker ud, så plejer jeg at kunne mærke det i mine andre muskelgrupper. Hvis nogen derude har en mulig forklaring, så fortæl endelig!

Idag har den kun stået på kardio og en kort omgang på kun 30 min., men det er også fint nok :) Imorgen bliver det endnu en omgang kardio og så overvejer jeg at spice det op med en omgang mavetræning, hvor fokus så at sige KUN er på maven.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar