mandag den 24. marts 2014

Ny kost og en lille gave til alle jer!

Selvom min kost er blevet meget bedre, end den på noget som helst tidspunkt ellers har været, så er der "altid plads til forbedring!" - som man siger. Et af mine koncepter med denne blog er jo netop at teste, hvad der duer i praksis og i henhold til kosten, så vil vi jo gerne leve sundt og lækkert, men uden at det er besværligt, tidskrævende og koster en bondegård. Derfor præsenterede en veninde mig for konceptet bag Appesize, der lover naturlige, sunde og 100% glutenfri produkter i portionsinddelinger - nemt i en travl hverdag! Det lød jo lige som noget vi alle kan bruge. Hvor tit har man ikke prøvet at komme træt hjem efter en lang dag og så falde i marsbars-fælden eller ikke have tid til den mest nærende madpakke og hurtigt klaske en hvedebolle med pålægchokolade sammen? Jo, jeg har selv været der og selvom jeg slet ikke er undheds-fanatiker, så værdsætter jeg at leve og spise sundt, så jeg ærger mig sådan, hvis jeg selv ender i sådan en fælde. Så konceptet lyder jo super spændende i mine øre - især når jeg så kom til at se, hvad 'kuren' egentligt betod af; nødder, kerner, bær, frugt og kokossaft - guf!

I kan læse meget mere om 'kuren' her, men overordnet set, så  går det ud på, at man spiser Appesize's produkter til morgen- og middagsmad, hvor man også kan supplere med deres snacks i løbet af dagen, og så slutter man af med at spise et valgfrit aftensmåltid (eller frokost - hvad du nu synes.). Det lyder måske umildbart som en slankekur, men det er det ikke nødvendigvis. Det er en sund-kur ;) ! Selvfølgelig kan man tabe sig, når man indtager færre kalorier, end man plejer og evt. samtidig forbrænder kalorier - men det er jo blot en ekstra bonus, hvis man ønsker et vægttab. Jeg ønsker ikke som sådant et vægttab (bare lige en opstramning hist og her), men derfor får jeg stadig dækket mit kostbehov med denne kur - bare på en sundere måde end på normal vis! Og så er det jo bare alletiders, at man ikke behøver at leve efter en streng kostplan; man kan vælge at følge kuren hver dag eller gradvist integrere den som en del af ens livsstil.

Der findes nemlig flere alternativer:

  • 'Kuren'; Man kan vælge en 3-ugers kur og give den en ordentlig skalle fra starten af, ligesom jeg ;)
  • 'Mealbox'; Der indeholder 24 måltider, så du kan få testet produkterne af.
  • Og så kan produkterne selvfølgelig også købes enkeltvis (med mængderabatter). 
Jeg glæder mig i hvertfald super meget til at modtage min pakke og venter i spænding på, om postmanden ikke skulle ringe på døren imorgen. Der vil naturligvis komme flere updates i løbet af de 3 uger og jeg glæder mig til at smage de lækre sager og ikke mindst at se og mærke, om der er sket en ændring på min figur, 'ernæringsmål' (for mængdeintag af kulhydrater, fedt, protein, sukker, vitaminer, mineraler mv.) og ikke mindst min generelle sundhedsfølelse.


Heldig som jeg var, fik jeg også lov, at give alle jer, mine skønne læsere, en lille gave:
15% rabat på alt hos Appesize (gælder året ud!) ved brug af koden: bedstitest

Tjek også deres facebookside, hvor man bl. a. kan få gode råd og læse endnu flere spændende anmeldelser af produkterne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar