onsdag den 12. marts 2014

Så langt for 260 kr.!


Samlet og inkl. porto: 260 kr. Længe leve Ebay! Men pokkers tage den lange leveringstid - jeg er helt oppe og køre over de mange lækre fund, jeg her har gjort mig og vil bare super gerne have tingene hjem i en pokkers fart. Oh well, jeg må vente i spænding!
4 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre ting, du har købt! Og billigt må man sige :-)

  Kig gerne forbi:
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er suuuper billigt og jeg glæder mig virkelig til at modtage alle tingene :) Det er jo altid lidt af et sats, når man ikke ved, hvordan størrelserne og kvaliteten er. Det kan simpelthen variere så meget!

   Jeg kigger lige forbi :)

   Slet
 2. Jeg elsker bare eBay! Man finder så mange fine ting til (næsten) ingen penge :D WIN-WIN!
  Jeg har længe kigget på den nederdel dér, nu må det snart være min tur ;)

  Knus!
  //Ida
  www.idamersholm.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Ida! Og man kan tillade sig at shoppe lidt ekstra! :) Jeg giver sommetider mig selv 'lov til' at bruge 200-300 kr., når jeg ikke rigtig mangler noget - men alligevel craver noget nyt - og det kommer man virkelig langt for. Især sammenlignet med, hvis man går i eks. bare Gina Tricot eller lign.

   Glæder mig også bare så meget til at modtage den nederdel! Er super spændt på, hvordan den sidder. Har prøvet lignende model et sted, hvor størrelserne bare var alt for store, men dén sad (såfremt den havde passet i størrelsen) så flot - så jeg kan dårligt vente!

   Slet