mandag den 17. marts 2014

Træningsgrej på min Wish-List!


Drømmer mig langt væk i lækkert træningsudstyr i alverdens afskygninger og var også lige et smut forbi webshoppen Nordicfitness.dk. Min kæreste troede faktisk at det kun var en shop for "store fyre", men de har altså også en masse lækkert girly stuff :) Se selv!

Normalt er jeg ikke så meget for farver som pink og lilla, men når det kommer til mit træningsgrej, så må der meget gerne være knald på tøsefarverne (eks. de her håndvægte)! Jeg køber bestemt også en masse sort, men sommetider er det svært at stå for de lækre pangfarver, der giver humøret et ekstra boost ;) !

Er især ved at falde i svimer over den lækre træningsmåtte på 2 cm. i tykkelsen. De er faktisk ikke så nemme at finde. Og tjek lige den smækre lilla farve! Godt nok har jeg ledt efter en i sort, så jeg bedre kunne have den stående fremme, men det er umuligt at opdrive og den her er virkelig heller ikke grim!

Derudover har de et stort udvalg i proteinpulver (som jeg ikke har en dyt forstand på - endnu) med alt for lækre smage, som chokolade, jordbær, skovbær og vanilie - GUF! Hvem troede, at træning og den slags 'syndige lækkerier' kunne gå hånd i hånd ;)

Deres Ablica Wheel kribler det godt nok i mine fingre for at bestille hjem. Jeg tror virkelig, uden at have prøvet det, at det er det helt rette for mig. Jeg tror virkelig, det vil være langt nemmere for mig at træne mine abs uden at få rygsmerter pga. skaden - med sådan et 'hjul'.


Kære Lotte-gud, kunne du ikke lige lade lykke tilsmile mig lidt idag - så ville jeg klikke hele molevitten hjem og så skulle i bare se mig til sommer! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar