fredag den 16. maj 2014

Tip: Billig Eames stole

Her kommer lige et lille tip til alle jer der, ligesom jeg, er vilde med Charles Eames' design.

Jeg har længe gået og kigget efter Eames smukke stole med 'pariser-stellet' og har været så heldig at falde over Jysks Paris-stole, der minder en del om Eames DSR-stolen. Den ligner dog ikke helt - understellet er ikke lige så flot som Eames'. Men nu skal I høre; Jeg havde besluttet mig for, at jeg gerne ville have en ny stol til mit arbejdsbord og nu da jeg jo har en forkærlighed for Eames, forelskede jeg mig selvfølgelig i DAR-stolen med armlæn, hvilken jeg tænkte ville passe rigtig godt ind, nu da jeg også havde nogle lignende, parisstolene. Men puh... De er jo dyre. Så det er sørme godt, jeg fandt et meget billigere alternativ:

   
Vejledende pris: 3.083 dkkr.                        457 dkkr. hos Lakeland-furniture

Jeg søgte rundt på nettet og tænkte, at jeg måske kunne have heldet med mig ved at bestille dem billigere fra udlandet. Jeg søgte bare på: Eames dining chairs og kom ret hurtigt forbi siden Lakeland-furniture, der er en engelsk webshop (så man slipper for fortoldning), der har så mange Eames-modeller til fantastiske priser. Det hele lød jo meget godt, men jeg var selvfølgelig skeptisk og googlede derfor lige firmaet for at se, men det hele lød meget positivt. Så nævnte jeg tilfældigt også firmaet for en veninde en dag og hun fortalte, at et af hendes vennepar havde bestilt 4 stole der fra og havde været ovenud tilfredse med dem. Man plejer jo at sige, at den bedste form for reklame er den der kommer fra mund til mund og det må man sige også var tilfældet her, for nu var jeg helt rolig med at bestille derfra. Og jeg vil lige skynde mig at sige: Det kan I også roligt være!

Der gik kun 3 dage, fra jeg bestilte stolen en sen aften og til jeg havde modtaget den. Alt var forsvarligt pakket ind og den var super nem at samle med alle skruer mv., der skulle bruges, medfølgende. Kvaliteten virker rigtig god og den ligner faktisk originalen på en prik. Jeg har i hvertfald været inde og se på originalen og jeg kan slet slet ikke se forskel - overhovedet ikke. Den virker godt solid og jeg tror bestemt, at man kommer til at sidde som en drøm i den :) Nu skal jeg lige have fundet en lækker pude at bruge i den, men allerede nu har jeg nydt den med et tæppe i. Jeg vil anbefale, at man lige lægger noget blødt i, da den består af hård plast - men det er jo selvfølgelig en smagssag. 


På billedet herover ser I, den jeg modtog idag. Er den ikke bare flot? Jeg er helt vild med den og overvejer allerede at købe flere - eller måske udskifte mine Parisspisebordsstole med Lakeland-furnitures DSR-stole. Og så drømmer jeg også lidt om at eje gyngestolen, selvom jeg aldrig i mit liv har ønsket mig en gyngestol. Men den her er så tidsløs, klassisk og stilet - og langt fra bedstefar-grim. Den er smuk og jeg synes virkelig, den ville pynte i stuen eller på soveværelset. Så kunne man sidde der og nyde en kop varm the og en god bog :) Ah.. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar