tirsdag den 24. juni 2014

UDSALG + Don't go down on gear: Shaker

Udsalgsfund - træningsgear!

Som de fleste af os nok har opdaget, så er Udsalget begyndt de fleste steder og jeg er nok ikke den eneste, der er igang med at få tømt ud i skabene for at få plads til en masse nyt. Jeg synes virkelig også, at jeg trænger til nyt i år - og det er ikke kun nyt tøj (der skal selvfølgelig nok komme et blogindlæg med mine udsalgs-ønsker), men jeg mangler også nyt træningsgrej i diverse afskygninger. Derfor vil jeg lige benytte lejligheden til at vise jer lidt af de udsalgssager, jeg selv har, bruger på daglig basis og kan anbefale jer samt de udsalgsfund, jeg selv har på min ønskeseddel.   

Kvali-shaker!

Allerførst vil jeg lige jer en af, i mine øjne, de måske vigtigste ting at have iorden: En god shaker! Min favoritshaker, som hurtige er blevet den, jeg altid bruger: 600 ml. klar shaker til 35 kr. (lige her) sat ned fra 60 kr.


Det jeg især rigtig godt kan lide ved denne shaker er de tre rum. Som I kan se på billederne, er der selvfølgelig selve shakeren og så er der underneden 2 ekstra rum, man kan skrue af og på. I det øverste er der plads til piller. Her plejer jeg at have mine koffeinpiller samt evt. også vitaminpiller (og p-piller), hvis jeg er på farten længe. Og det nederste rum er super godt til eks. ens proteinpulver - hvis man som sagt er på farten længe, så er det super smart, at man kan komme sit protein i seperat fra væsken øverst og så bare lige shake det sammen, inden man skal tage det. Skal man bare lige en hurtig tur i centeret, så kan man også sagtens bare skrue de nederste 2 rum af og bruge shakeren alene.


Af andre finesser har shakeren også 
  • En måleenhed på siden (måske lidt svært at se på billedet), så man let kan dosere.
  • Et meget tætlukkende låg (hvilket jeg virkelig sætter pris på!) - hader ikke lige at få skrues låget ordentligt på og så stå med proteinshake ned at blusen :/
  • En Alletiders drikketud med en 'prop' der ikke flapper op i hovedet af en hele tiden, mens man drikker og som man ikke behøver at holde på væk, mens man drikker. Den lukker også helt tæt!
  • En smart hægte, så shakeren kan fastgøres, hvor man ønsker det :) Den kan også pilles af shakeren, hvis man ønsker det. 
Nåh, sikke forfærdelig meget snak om så lille en ting, tænker I måske. Men jeg er altså af den overbevisning, at man ikke bør spare på det helt basic - det skal bare være i orden! Eller.. man kan jo faktisk spare penge på den pt. under udsalget ;) But you get my point: Vælg kvalitet - og især når det gælder de ting, du bruger hver dag (eller meget ofte i alt fald)!


Jeg anbefaler

 


  • 100% Whey Proteinpulver: 3*2 kg. for 894,61 kr. i fht. 333,99 kr. pr. stk. som er normalprisen.(Jeg er især fan af smagen: Chocolate)
  • All-in-one pakke: indeholdende ZMA, Koffeinpiller, Kreatin, Beta-analiner og Recovery-Rich Chocolate til 596,41 kr. for hele pakken.På min undsalgsønskeliste

  • Quest bars til 18 kr. stykket (det billigste jeg har set!) med en normalpris på 25 kr. stk. Jeg craver virkelig at prøve nogle af de mange indbydende varianter, der bare allesammen lyder alt for lækre! Især Vanilla almond crunch og Chocolate chip cookie... Mm... Det lyder virkelig lækkert!  • Oat'n Whey 178,92 kr. for 1,35 kg. med en normalpris på 298,20 kr. Ville nok personligt gå efter smagen vanilla (de har også chocolate og strawberry), men har faktisk aldrig prøvet den. Det lyder rigtig spændende med en kombination af havregryn og proteinpulver - specielt for sådan en som mig, der ikke kan undvære min havregrød om morgenen og har ustabilt blodsukker, hvilket dette produkt skulle hjælpe på. Er der nogle af jer, der har prøvet det og kan anbefale det?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar