onsdag den 30. juli 2014

Lampe-feber

Så fin jeg nye fine lamper til lejligheden!

Der er intet bedre end at modtage pakker, når man ligger syg derhjemme. Det giver da lige et ekstra lille løft over den trælse influenza. Jeg har shoppet (lidt) amok hos Lampeguru og nu skal I bare se de fine sager, jeg har fået fingrene i! Nogle af sagerne kan du måske genkende fra mit boliginspirationsindlæg om smukke natur- og kobberfarver.

Lamper er ikke noget, jeg tidligere har skrevet så meget om her på bloggen og det er måske nok fordi, det for de flestes vedkommende ikke er noget, man så ofte udskifter i boligindretningen. Men hvorfor ikke? Smuk belysning kan gøre noget helt særligt for hele indtrykket af rummet og give en illusion af mere størrelse, mere luft samt renhed - og så kan lamper jo også i sig selv være en flot udsmykning!

Her er mine lampe-fund:sat ned fra 299,95 kr. til 159,95 kr. med med-
følgende Phillips pærer også. Lige den jeg
manglede ind til mit nye kontor, der er ved
at blive sat i stand.
(farverne er måske lidt nemmere at se
på dette billede, jeg har taget i slukket
tilstand)

En alt for fin og længe ønsket lyskæde fra
og kostede 199,95 kr. for 2,85m. med pærer
og 5m. ekstra ledning.
som jeg forelskede mig i right away! De er
super naturtro og tilmed lavet i voks, så de
minder m rigtig stearin. Og så koster sættet
kun 149,95 kr., så det skulle ikke overvejes
længe ;)
Og sidst men ikke mindst en fed 3-stikdåse til halv 
pris: 99 kr. med 1,5 meter stofledning, der bare er
lidt mere spændende og chick end en almindelig 
kedelig stikdåse nede fra det lokale byggemarkede ;)Siden er bestemt en, jeg vil anbefale videre, da både udvalg og servicen er helt i top! Dagen efter bestilling var pakken allerede klar til afhentning på posthuset og jeg blev virkelig positivt overrasket over at se, at de havde genbrugt papkassen til forsendelsen (hvilket de også gjorde opmærksom på med et klistermærke på pakken) - Miljørigtighed - Det kan vi li! Stort plus herfra!
Og så kan jeg ret godt lidt deres koncept med, at uanset størrelse og vægt på pakken, så betaler man kun 39 kr. i fragt, medmindre man køber for over 998 kr., så er fragten gratis. Derudover så er der gratis returret ved ombytning og man har hele 30 dages fortrydelsesret, så man har god tid til at vurdere, om den givne lampe passer ind i hjemmet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar