torsdag den 17. juli 2014

Modgang: Av av

Efter en  meget hård arbejdsuge, hvor det blev til over 55 timer på 5 dage, har min krop sagt fra! Jeg har haft fri igår og i dag og må indrømme, at jeg intet har været værd nogle af disse to dage. Jeg er selvfølgelig træt og simpelthen både fysisk og psykisk udkørt, men min rygskade har også pint mig godt og grundigt og i dag er det især svært at holde ud. Igår gjorde jeg, som jeg plejer, når smerterne begynder at melde sig: Jeg sørger for at få strukket godt og grundigt ud, lavet en masse øvelser - der knækker ryggen godt ud (anvist af min fysioterapeut) og så træne en times styrke, så musklerne kan blive varmet igennem. Derefter en masse hvile. Og igår tog det lige toppen af smerterne. Men jeg måtte tidligt i seng, da jeg ikke engang kunne holde ud at sidde oprejst på spisebordsstolen.

I dag er det værre og jeg får voldsomme jag, hver gang jeg bare tager et skridt med venstre ben. Jeg prøvede at ligge mig udenfor på en liggestol og se, om ikke jeg kunne slappe lidt af. Men det begyndte at spænde helt op, så nu er jeg tilbage i sengen. Knæk-øvelserne har jeg også forsøgt i dag uden held. Det knager og brager godt nok en del, men den der irriterende smerte i den ene side af lænden og ned i det ene ben er der endnu. Og jeg kender den alt for godt. Det er den efter min skade. Den jeg har kunne holde så godt i stik med en masse god træning.

Men med denne hårde arbejdsuge, hvor mit energiniveau ikke helt har kunne holde stik, er det ikke blevet til noget træning i 5 dage. Den manglende træning og de mange timer på en kontorstol samt computerarbejde mv. har klart været synderen til mine problemer nu. Heldigvis kan jeg se frem til lidt mindre timer i den kommende uge og så må jeg bare sørge for at få klaret træningen inden arbejde, få taget mine koffeinpiller og så sige nej til alt for meget overarbejde. Det er vigtigt, at man tænker på sig selv og sit velbefindende før alt andet!

Jeg håber, I har det bedre derude, end jeg har i dag, men jeg garanterer jer, at jeg nok skal komme op på hesten igen og få bugt med smerterne. Vi må ikke lade smerterne styre vores hverdag - Vi kan blive stærkere end dem!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar