onsdag den 9. juli 2014

New in: Nye forsyninger af kosttilskud til min træning

Shaker, Skridttæller, Protein, Koffeinpiller

Så er der kommet nye forsyninger af de produkter jeg bruger i forbindelse med min træning og denne gang har jeg kastet mig ud i nogle nye mærker for lige at prøve lidt andet af. Man ved jo ikke, hvad der er bedst, før man selv prøver det og lige mht. eks. proteinpulver, så er det virkelig en smagssag, hvilket mærke man bedst kan lide. Jeg har eks. fået anbefalet af rigtig mange at prøve Bodylabs, men på trods af at jeg nu har smagt 4 forskellige smagsvarianter, så har jeg endnu ikke fundet en af dem, som jeg kan lide - men alligevel er det dét mærke, jeg har hørt så meget godt om. Så ja, det er en smagssag!

Som I jo ved er jeg begyndt at være storforbruger af proteinpulver samt koffeinpiller i forbindelse med at effektivisere udbyttet af min træning, hvilket jeg har haft positiv erfaring med. Så jeg har nu prøvet at kaste mig ud i at prøve Thor Whey Protein (fås til 319 kr. for 2250 gram her) med jordbærsmag og som med de fleste andre varianter, jeg har prøvet, vil jeg anbefale den med vand og isterninger, så er det faktisk ganske fin :) Pr. scoop er der 27 gram protein og et højt indhold af BCAA og det kan vi jo godt li, da det sørger for at opretholde en flot markering af musklerne og så er fedt- og kulhydratindholdet lavt. Dertil er det et hurtigt optaget produkt og egner sig derfor godt, hvis man som jeg, foretrækker at indtage ens protein lige efter træningen, hvor musklerne har mest brug for det (obs.: der er stor debat om, hvorvidt det er aller mest hensigtsmæssigt at indtage protein før eller efter træningen - men det er for mig en smagssag). 


Smagen af jordbær er ret kraftig i denne, så jeg vil anbefale, som de faktisk også selv skriver, at man blander op med 350-400 ml. vand (hvor jeg plejer at bruge 250 ml.). Der er naturligvis også andre smage som den klassiske chokolade, choko orange, vanilje og hindbær og jeg har hørt at hindbæren også skulle være rigtig god. Men jeg tror nu, at min næste skal være med vanilje - jeg er jo også så tosset med alt, der smager af vanilje. 

Koeffinpillerne (fås til 99 kr. for 120 kapsler her) er noget mindre, end hvad jeg er vandt til, og det er klart en plus her fra. De er ca. på størrelse med en halv panodil, så de er lette at sluge, hvis man har problemer med det. Hver pille indeholder 100 mg. koffein og man må tage 3 af dem om dagen, hvor det er mest fordelagtigt at tage dem ca. en halv time inden træningen eller at man har behov for ekstra energi. De fungerer som et ekstra skud energi, der kan gøre, at man lige yder det ekstra eller at man bedre kan overskue at komme igang med træningen. De øger som sagt energiniveauet og dermed også ydeevnen, så man hurtigere kan få smidt de ekstra kilo eller få en mere tonet krop - alt efter hvad ens mål er. Jeg vil altså anbefale at bruge koffeinpiller, hvad enten du træner cardio eller styrke.

Jeg håber, at I alle har overskud til træningen trods det varme vejr! Min erfaringer siger mig, at jeg bedst kan overskue at træne om morgenen, inden det bliver for varmt og så sørger jeg bare for at drikke ekstra med væske. Men det var alt for i dag folkens - jeg ville bare lige kigge forbi og vise jer lidt af mine nye lækkerier. Nu vil jeg nyde resten af min fridag med bl.a. lidt solbadning - selvfølgelig godt indsmurt i solcreme! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar