tirsdag den 1. juli 2014

New in: Shorts, top og baby lips

Må lige vise jer lidt af de lækre sager, jeg har købt idag. Toppen og shortsene er fundet på Ebay og jeg glæder mig helt vildt til at modtage de to ting. Jeg er nemlig meget spændt på, hvordan kvaliteten er til de penge og om de er lige så fede som på billederne. Toppen, jeg fik til ca. 40 kr., er i chiffon og med hul-udskæringer i halsen - jeg tænker så at have en stroptop indenunder, da den ellers nok bliver lidt for udringet og gennemsigtig i stoffet.  Shortsene, fik jeg til ca. 55 kr., og jeg er meget spændt på, om jeg kan passe dem. jeg har ikke haft det bedste held med at købe bukser over Ebay. Men der var angivet en måleskema og jeg stod herhjemme med målebånd og målte op. Så nu krydser jeg fingre! De ser alt for fede ud og det er lige sådan nogle, jeg altid har ledt efter. Så er der kun tilbage at vente og håbe på, at de dukker hurtigt op!


Så var jeg også en smuttur forbi Matas, der ikke fristede med det helt vilde denne gang. Det blev faktisk kun til denne Baby Lips læbepromade til 30 kr., jeg havde kigget lidt efter. Og jeg er faktisk ret begejstret!

Som I nok kan gætte er billedet til venstre uden og billedet til højre med. Der kommer lige lidt farve og diskret glans - lige som jeg ønskede det. Derudover dufter den dejligt mildt af kirsebær og fugter også godt. Jeg er tilfreds!


Så alt i alt fik jeg shoppet for 125 kr., så det var en billig fornøjelse ;) Men jeg er heller ikke helt færdig. Jeg sidder faktisk også lige og leder efter nogle fede sommer toppe og t-shirts, hvilket jeg virkelig mangler. Syne slet ikke jeg har nogle tilbage! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar