lørdag den 30. august 2014

Boliginspiration: moderne pynt man altid står og mangler ;)

Godaften derude i stuerne,

Jeg håber, I har haft en alt for dejlig dag og fortsat får en skøn aften. Hvad har jeres lørdag stået på? For mit vedkommende har jeg bare hygget med kæresten indenfor i et kedeligt regnvejr. Men vi har haft en dejlig dag, der desværre skulle ende med, at jeg skulle sige farvel til ham, inden han tog afsted på en vagt, der nok kommer til at vare en uge. Øv, det er altid så hårdt at undvære ham så længe af gangen. Men sådan er hans arbejde jo nu engang og han er rigtig glad for det, så jeg bakker ham naturligvis op - han ville også have gjort det samme for mig. Jeg glæder mig bare, til han kommer hjem igen <3 Resten af aftenen skal vidst bare stå på lidt hygge og læsning - som jeg desværre er lidt bagud med (men sådan er det jo, når nu jeg var afsted hele dagen igår).

I anledningen af et kommende samarbejde med Rikki Tikki (glæd jer!) har jeg lige siddet og luret deres webshop igennem og de har også mange andre store mærker udover deres eget. Der er sååå mange fine ting, så jeg ville elske at eje og jeg bare lige MÅTTE vise jer:

Ferm Living Basket i str. small

Og bordpladen dertil


Kobber- og guldfarvet gevir (som kæresten faktisk også er helt vild med!)

Smukke Kähler Omaggiovaser og Love song vaserSådan nogle lækre sager! Der kom jeg da lige på nogle gode ideer til ønskesedlen ;)

Fortsat god aften allesammen!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar