tirsdag den 19. august 2014

Boliginspiration og New in: Smukt Hvidt tv til mig!

God formiddag derude (som det jo hedder på dette tidspunkt af dagen),
Har I sovet godt og er startet på endnu en skøn dag?

For mit vedkommende har den stået på en dejlig morgen med favorit-skyren til morgenmad efterfulgt af en god omgang mavetræning. Og så skal jeg måske ud på en løbetur senere idag, så jeg kan få testet mit nye fitness tracker armbånd (som I nok skal få en anmeldelse af, når det er testet lidt mere af) ;)

Men lige nu skal I se, hvad jeg har været nede og hente i GLS-shoppen: Et fint hvidt tv til vores lille bitte soveværelse. Jeg har faktisk aldrig haft tv i soveværelset, fordi jeg vil finde det forstyrrende for min nattesøvn, hvis jeg faldt i søvn med det tændt eller kom til at ligge og se film for længe. Men efter mange års plagen fra kæresten, så besluttede jeg mig for, at nu skulle det være! Det var bare ikke så let, for som I ved, er vores soveværelse meget småt og et tv, synes jeg bare, er noget, der fylder så meget i rummet og tynger gevaldigt pga. den gennemtrængende sorte farve. Så jeg kunne ikke lige forene mig med tanken om, at det skulle kunne klæde vores lille soveværelse. Men så kom jeg faktisk forbi en side, da jeg søgte efter et lille tv og fandt et i hvidt. Efterfølgende har jeg googlet mig rundt efter inspiration og jeg blev hurtigt hut på ideen om, at et hvidt tv ville være løsningen på vores problem. 


Som for mange andres vedkommende er pengene ikke de fleste, nu hvor vi lige har været på sommerferie og jeg ydermere gerne vil have udskiftet lidt pyntting mv. inde i stuen, så prisen spillede selvfølgelig også en faktor i mit valg og derfor tøvede jeg heller ikke, da jeg faldt over dette kup: Et 19" LED Tv med indbygget DVD til kun 1399 kr. Haps haps! Det var sat ned fra 2179 kr. og indeholder, som nævnt, indbygget DVD, hvilket jeg er meget glad for, da dette er et must for os og på den måde slipper vi for yderligere at have en DVD-maskine hængene og fylde i det lille rum. Derudover så er det jo et DUAL Soundblaster series med indbygget DVB T/C og 4*6 Watt højtalere (som i øvrigt det eneste 19" på markedet) og det var jo et stort plus hos kæresten, da han så det - så kunne hav bedre gå med til, at jeg valgte det i hvidt. DUAL er måske ikke så kendt et mærke i Danmark, med det er Europæisk produceret og med sharp paneler, der også bruges i nogle LG og Samsung fjernsyn og så har det 12 volts tilslutning, så vi faktisk kan tage det med, når vi skal være længere perioder hos familien, på camping eller når kæresten skal på arbejde ude i længere tid af gangen. Og så indeholder det naturligvis alle de andre fine små-finesser som et almindeligt stort tv, som eks.: VGA-tilslutning, USB-udgang (som vi eks. bruger til at se film og billeder fra computeren på tv'et), HDMI, AUX og mulighed for at tilslutte høretelefoner (så kæresten kan se actionfilm mens jeg læser til eksamen ;) hehe). Alt i alt et tv der passer perfekt til vores behov! Jeg købte tv'et inde på siden Skoop.dk, hvor de har både tv'et i sort, hvid og rød samt også et 24" af samme slags, der ligeledes fås i både sort, hvid og rød til 3195 kr. Dagen efter bestillingen modtog jeg allerede besked om, at jeg kunne hente pakken i GLS-shoppen, så det var virkelig nemt og hurtigt - Det kan vi li! Må også lige hurtigt tilføje, at tv'ets emballage er øko-venligt - Sådan! Endnu et plus :) Kan godt ske, det er en mindre detalje for mange, men det er alligevel noget, der betyder meget for mig og mit valg af produkter - det fortæller mig en del om hele firmaets indstilling og ansvar overfor vores allesammens fremtid og velfærd. Så det tager jeg altså hatten af for!
Det er faktisk en rigtig sjov side Skoop. De har alverdens sager og det var jo også her, jeg bestilte mit nye fitness tracker armbånd - det er virkelig alt lige fra små sjove gadgets til seriøse avancerede produkter. Blandt andet har de disse to rigtig fede ting, jeg har haft kigget lidt på og som jeg stærkt overvejer at klippe hjem:


 BBQ altan grillIngen kommentarer:

Send en kommentar