lørdag den 2. august 2014

New in: Beautylækkerier til ferien

Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med Yves Rocher, som også laver en af mine yndlings mascaraer, og nu er der landet endnu en skøn pakke hos mig - Jaaaeee!

Jeg har flere gange været inde og lure på deres Monoï de Tahiti tørolie med guldglimmer, da jeg er løbet tør for min Honey Bronze fra Body Shop og godt kunne tænke mig en lignende olie til en billigere pris. Og her var den og det er samme gode kvalitet - Jeg er meget positivt overrasket! Udover at give huden et flot boost af både fugt og shimmer, så fremhæver den ens sommerbrunekulør super fint og dufter samtidig dejligt. En af grundene til at jeg så godt kan lide tørolier er også, at de bare 'smelter ind i huden' med det samme og fedter slet ikke! Obs: den kan også bruges i håret og giver en super flot glans og blødhed! Bedst af alt, så koster den kun 89 kr. for 100 ml., hvor den fra Body shop koster 175 for samme antal ml. Så jeg ville klart vælge denne fra Yves Rocher, da man får samme lækre kvalitet bare billigere :)

Jeg er også løbet tør for parfume og trængte til en let og frisk duft, der ikke blev alt for sød og tung her i sommervarmen, men som kan bruges til hverdag. Nu havde jeg godt nok ikke duftet den før, men jeg tog chancen med denne her Moment de Bonheur, da den lød som den helt rigtige. Og den lever faktisk op til de lovede duftnoter, så jeg er rigtig godt tilfreds! Den er frisk, let og æbleagtig i duften med en undertone af cedertræ, der lige giver den lidt mere dybde i duften, uden at tynge den. 

Når nu man gerne vil have en lækker sommerbrun kulør, er det vigtigt at få skrubbet alle de døde hudceller godt væk og til det formål fandt jeg denne lækre sag: Eksfolierende bade peeling. Den er lavet på økologiske hindbær, som den dufter sååå skønt af og så er det jo selve deres kerner sammen med kivikerner og pulver af abrikoskerner, der giver peelingeffekten. Alt for lækker!

Og ja, så bare fordi det er sommer og der godt må komme lidt ekstra farve på både negle og læber, så bliver man da nød til at forkæle sig selv med lidt ny læbestift og neglelak. Deres fine Couleures Nature neglelakker har nogle super fine klare farver med fin glans, der holder super fint og så kan man nøjes med et enkelt lag, da de er så godt dækkende. Og på samme vis har de så mange smukke nuancer af læbestifter fra samme serie. Farverne giver en smuk naturlig nuance uden af det bliver for makeuppet og derfor skal man ikke være for nervøs for at vælge en farve med lidt 'pang'. Selv de mærke toner er let transperante i det og der derfor stadig naturligt lette ud og så kan man jo bare tage et ekstra lag på, hvis man ønsker mere kraft på farverne, men personligt er jeg ikke den store læbestift-person og derfor kan jeg godt lide, at farven er lettere naturlig i det. Og bedst af alt, så indeholder læbestifterne samtidig ingredienser, der plejer, beskytter og blødgør læberne. 

Endnu en af de plusser der er ved Yves Rocher er at man får gratis gaver med i købet og hvem elsker ikke bare det? :b Ja.. Jeg kan i hvertfald ikke stå for det! Udover de gratis læbepensler man får med til læbestifterne, så har de altid nogle ekstra pakker (som de skifter ud fra tid til anden), man får med alt efter hvor stort et beløb man køber for. Og så er der jo flere ting at vælge imellem: eks. for denne pakke; Et fint weekendtaskesæt, et ur og en mascara :) Det er jo alt for lækkert!


Jeg kan i hvertfald godt anbefale Yves Rocher. Det er altid en fornøjelse at handle der. Varene modtager man hurtigt, udvalget er stort, prisen lav og så gratis pakker med - Whats not to love? :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar