torsdag den 14. august 2014

New in: Piercinger

Der er nok ikke mange af jer derude, der ved, at jeg faktisk har en navlepiercing. Jeg mener, jeg var 15-16 år dengang, jeg fik den lavet og var rigtig glad for den i mange mange år. Efter nogle år begyndte jeg dog at glemme, at jeg egentligt havde den. De sidste år har jeg faktisk kun haft én piercing i, som jeg har haft i konstant og ikke tænkt over, medmindre jeg har vasket den i badet eller den har hængt ved noget. Jeg kom til at tænke over det og overvejede faktisk, på det kraftigste, at pille den ud. Det er jo ikke rigtig moderne mere, tænkte jeg, og den alder jeg har nu, appelerer jo ikke rigtig til at have den slags. Så jeg tog den ud.

Jeg gik og kiggede i spejlet og det var meget tydeligt, at jeg havde haft en piercing. Min træning og kostomlægning har jo, heldigvis, gjort min mave meget fladere - men det har samtidig også gjort at piercing-hullerne fremstår meget tydligere, synes jeg. Så blev jeg i tvivl: "Måske det ikke er moderne mere og måske det ikke lige er 'min alder', men jeg har jo en ret flot mave nu og den klæder mig faktisk". Så jeg tog den beslutning, at jeg ville give den en 'sidste chance' og tog min piercing i igen og så gik jeg på nettet for at finde nogle små, diskrete piercinger, der ville klæde min flade mave bedre og som samtidig var tidsløse i designet og som en 23-årig godt kan tillade sig at bære.

Nu er pakken modtaget og jeg er meget positivt overrasket over at have fået nogle mindre piercinger i. Det er en rigtig positiv forbedring og nu har jeg i hvertfald ikke tænkt mig at pille den ud foreløbelig.


Det var lidt svært at huske alt det med stavlængde osv. men jeg fik målt min daværende piercing, som jeg egentligt syntes var for lang, og bestilte derfor nogle lidt mindre (8 mm) og så kom jeg på den idé at bestille nogle stave, der normalt bruges til øjenbryn (tror jeg), da de havde samme længde og de passer bare perfekt til mig, da kuglerne samtidig også er mindre og derfor fremstår piercingen meget diskret og fin til mig.

Og ja, jeg shoppede måske lidt amok og bestilte en del forskellige.. Men jeg faldt også over en side, hvor de i forvejen var ekstremt billigt: Piercingfabrikken. Eksempelvis kostede de to navlepiercinger med sten længst til venstre på billedet kun 13 kr. stykket og de buede stave med perler (i midten nederst) kun 12 kr. stykket. Så må man godt forkæle sig selv med lidt forskelligt og så kunne jeg jo også få ryddet ud i mine alt for store, prangende, farverige piercinger med vedhæng, som bare slet slet ikke er mig længere.Derudover fandt jeg nogle super fine fake piercinger, der skal bruges i ørene, så det ligner, at man eksempelvis har huller øverst i øret. De er så smukke, synes jeg og jeg kunne ikke dy mig for at bestille 7 styk, da prisen var helt i bund her også. Eksempelvis kostede de fake ørepiercinger med sten i sort 27 kr. stykket,  i sølv med sten 21 kr. og dem i guld med sten 25 kr. Jeg synes, de er super smukke og yderst moderne for tiden, så jeg klappede glad i hænderne, da jeg så dem på sitet og klikkede et ekstra sæt af alle tre slags hjem til min veninde også, som en lille gave - jeg ved bare, hun bliver ellevild! Så havde de også en blank en i sølv til blot 17 kr., så den blev jeg jo også nød til at bestille ;) Faktisk så sidder jeg med den ene i sølv med sten i lige nu og den sidder rigtig fint fast uden at klemme det mindste (man mærker slet ikke, man har den i) og så er den bare så smuk i virkeligheden (det var lidt svært at bedømme ud fra billedet på webshoppen) og kvaliteten virker rigtig god - så jeg er rigtig begejstret og er sikker på, at jeg nok skal få dem brugt flittigt.Sidst men ikke mindst var jeg også lidt vild med, at man kunne bestille reservedele/ udskiftningsdele til piercingningerne, så man kan få ekstra af noget, hvis man mister noget eller bare designe sin egen piercing lidt. Som I kan se, bestilte jeg en fin lille guldkugle med sten, da jeg tænkte at bruge den guldfarvede navlepiercing, hvor jeg skruer den i, for at få en mindre kugle - Det tror jeg vil se super fint ud.

Jeg bestilte dem faktisk igår og modtog dem allerede her til morgen - Hurtig fragt - det kan vi li! Og udvalget er stort med lidt for enhver smag, så jeg vil da klart lægge vejen forbi igen, hvis jeg kommer til at mange flere/ nyt piercinger eller dele engang, men der går nok lidt med det lager, jeg har fået her ;)

Har i selv nogle piercinger? Hvis ja: hvilke og hvad er jeres stil? Min kan vidst beskrives som minimalistisk og klassisk enkel :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar