onsdag den 27. august 2014

New in: Proteinpulver i spændende smagsvarianter!

Hejsa allesammen,

Jeg håber, I alle har haft en dejlig træning (eller får en skøn en senere) og at I nyder det solrige Danmark denne onsdag. Indtil videre har jeg nydt det i fulde drag og haft en rigtig lækker mave-træning med inspiration fra gårsdagens indlæg om maveøvelser med vægte. Egentligt ville jeg bare lige tjekke ind for at vise jer noget super lækkert proteinpulver, der er en rigtig dejlig forfriskende nyhed i forhold til de meget gense smagsvarianter: chokolade og jordbær.

Det drejer sig om GoNutrition Whey 80, som man kan få hos Suprememuscle.dk, i mange spændende smagsvarianter som Blueberry Cheesecake, Jammie Biscuits, Key Lime Pie, Maple Syrup & Pancake, Rhubarb and Custard, Sweet Banana, Turkish Delight, Vanila Icecream og Strawberries and Whipped cream. Jeg måtte jo selvfølgelig prøve Vanilla Icecream samt Key Lime Pie og jeg blev ikke skuffet!


(På billedet var jeg vidst lige kommet til at åbne Vanilla Icecream, inden billedet skulle tages - sorry!)

Vanilla Icecream: har en super lækker cremet milkshake lignende smag og den er altså bare for god! Jeg tænker strakt på milkshake fra Burger King, når jeg drikker den. Yum! Det er helt sikkert min nyeste favorit og den kommer til at glide let ned - ingen tvivl om det!

Key Lime Pie: har en mere syrlig smag (som man nok kunne have gættet) og er rigtig dejlig frisk. Så den er, efter min mening, perfekt at have sammen med en sødere variant som Vanila Icecream, således at man kan skifte lidt herimellem, så man ikke får for meget af det søde eller det syrlige. 

Og så skulle der selvfølgelig lige en ny shaker med. De skal lige skiftes ud engang imellem, synes jeg, af hygiejniske årsager. Og til kun 29 kr. er det også til at have råd til at skifte lidt ud indimellem ;) Desuden er det lidt svært at stå for den fede orange farve! Den kan indeholde op til 600 ml. og har en rustfri stålkugle indeni, som jo er med til at sikre, at proteinpulveret bliver godt blandet med væsken og således ikke klumper. Selvfølgelig er der også forskel på kvaliteten af proteinpulver, men jeg har ikke oplevet klumper i nogle af disse to proteinvarianter med den nye shaker her. Så jeg er godt tilfreds :) Som et ekstra plus er shakeren også fri for BPA og DEHP (som jeg ved, mange går højt op i! - må indrømme at jeg også selv forsøger at slippe udenom, hvis det er muligt).

GoNutrition Whey Protein 80 er af høj kvalitet fremstillet af 80% valleproteinkoncentrat med mere end 19,5 gram protein pr. scoop (á 25 gram.) og er derfor ideelt for sådan en som mig at bruge, der ikke får proteinbehovet dækket tilstrækkeligt gennem kosten, idet der også trænes på muskelopbygning. Derudover er det også rigt på BCAA samt glutamin, hvilket jo er med til at opretholde muskelmassen under vægttab (godt hvis man forsøger at komme ned i fedtprocent ligesom jeg), opbygge nyt muskelvæv og styrke immunforsvaret. We like! ;)

Hos Suprememuscle findes der flere muligheder: 500 grams poser (som jeg har købt) til 99 kr., 1 kg. til 155 kr., 2 kg. til 259 kr. samt 1 kg. Kasein portein til 199 kr. Hvis man lige vil starte med at prøve en variant vil jeg så anbefale, at man forsøger sig med en 500 grams, som jeg gjorde. Der er til 20 scoops i sådan en pose og det er i hvertfald mere end rigeligt til lige at få smagt et par shakes og vurdere om den er bedst med vand eller mælk samt evt. prøve det i noget bageværk eller lign. Jeg er i hvertfald glad for, at der lige er til at prøve det efter et par gange. F. eks. fandt jeg da ud af med Vanilla Icecream, at jeg ikke kunne lide den med vand, man at den bare var alt for lækker med mælk! Og det samme anbefaler jeg faktisk også til Key Lime Pie :) Men det er naturligvis en smagssag, så jeg synes ikke, man skal være bange for at prøve det lidt af, inden man sætter sig fast på én måde.

Jeg har ikke ellers prøvet at handle på Suprememuscle før, da det faktisk først er en side, jeg næsten lige har opdaget. Men de har faktisk rigtig meget spændende, så som lækre Quest barerfedttangkoffeinkapslerproteinpandekagemix (som jeg virkelig godt gad prøve!), proteinismix (hvilket også bare lyder for spændende!) og omega3 fiskeolie (som jeg faktisk snart burde få købt noget mere af). Leveringen var også rigtig hurtig - jeg modtog dagen efter - så det er jo et kæmpe plus, hvis man som jeg altid glæder sig som et lille barn til at prøve ens nye proteinsmage ;)  Jeg vil bestemt ikke have noget imod at handle hos Suprememuscle igen!Ingen kommentarer:

Send en kommentar