mandag den 25. august 2014

New in: Træningshandsker og Quest barer

God eftermiddag til jer alle derude,

Jeg håber, at I alle har en dejlig dag og har gennemført en alt for lækker træning ;) I dag stod den på styrke af armene for mit vedkommende og trods at selve træningen var kortvarig, fik jeg bare løftet som en gal og det kunne mærkes! Allerede nu synes jeg, at ømheden er begyndt at melde sig.

Nåh, nok om det. Nu skal I se nogle lækre sager, jeg har fået ind af døren fra Members lounge!

MuscleKit handsker til kun 100 kr. i den fineste hvide farve og med sorte 'detaljer'. De er lavet i det blodeste skind og slidstærkt stof samt har god polstring til håndfladerne. Virkelig lækker kvalitet og jeg er meget positivt overrasket, når nu de kun kostede 100 kr. - jeg forventede ikke ligefrem skind/læder. Så dem vil jeg bestemt anbefale, hvis man lige står og mangler nye handsker og ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Jeg bestilte en str. small og vil sige, at de er til den store side, så det skal man lige have med i sine overvejelser :)
Og så røg der selvfølgelig også lige et par Quest bars med hjem for de er da for lækre og jeg tænkte, at det var ved at være på tide, at bloggen også fik lidt omkring proteinbarer, hvilket vi faktisk slet ikke har været omkring herinde endnu. Det er noget flere af jer har efterspurgt og nu kommer der så lidt om dem, de fleste af jer har spurgt efter: Quest Protein Bars. De findes jo i et hav af forskellige varianter og derfor vil jeg anbefale, at man prøver sig lidt frem med de forskellige smage, inden man kaster sig ud i at købe hele kasser af gangen (som selvfølgelig er det billigste i længden). 

Personligt er mine favoritter alle dem, der har med chokolade at gøre. Jeg er virkelig en chokolade-lover! Blandt mine favoritter finder I:

Proteinerne i barene kommer fra isolat-protein, der af flere vurderes som den bedste kvalitet pga. bedre aminosyrer end normalt protein. Og med sit høje fiberindhold på op mod 17 gram og de 20-21 gram protein overfor kun 1 gram sukker pr. bar er de super velegnede som cheat meals, hvis man søger at komme ned i vægt eller bare 'synde på en sund måde'. Det er nok det mest populære proteinbar-mærke verden over og jeg forstår hvorfor; de smager rigtig godt! Og så er der så mange muligheder for også at bage dem til eks. cookies og kammerjunker :)


Inde på Members lounge kan man frit blande en kasse med 12 stk. for 230 kr. og så kan man jo enten vælge sine favoritter eller få prøvet lidt forskelligt af :) Det er i hvertfald, hvad jeg gjorde første gang og nu synes jeg også, det er rart at kunne blande, så man ikke løber død i den samme smag. Tilmed er udvalget rigtig bredt med alt lige fra træningstøj til kosttilskud og træningsudstyr og så modtager man varene super hurtigt efter bestilling. jeg havde allerede min pakke dagen efter :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar