fredag den 1. august 2014

Projekt: Flad mave

Projekt Flad mave skydes igang med en ordentlig leverance fra Appesize, bestående af grød, kokosvand, nødder, kerner og tørret frugt af flere slags. Egentligt vil jeg ikke tabe mig som sådant, men derimod udskifte mit 'usunde fedt' med en sundere slags samt muskler. Derfor er nødder eks. en rigtig god fødevare, da disse har et højt indhold af sunde fedtstoffer, som kroppen har brug for. 

Skal I se, hvad jeg har modtaget?
- Lækker grød
- Nøddeblanding med bl.a. mandler
- Nøddeblanding med kokos og macademianød
- 'Ruller' med nødder og tørret frugt

Pga. min sygdomsperiode nu her (hals- og mellemøresbetændelse) går der desværre lidt, inden jeg for alvor begynder på kuren (Min hals gør så ondt pt., at jeg har svært ved at synke nødder bl.a.). Dog har jeg nydt godt af grøden, de sidste par dage, som mætter skønt og smager dejligt af æbletern og græskarkerner. Den kan bestemt anbefales!

Men stay tuned og læs mere, når jeg kommer med updates på, hordan projekt fald mave går!

Indtil videre kan jeg dog lige give jer 2 lækre ting:

1) En rabatkode til hvis I også skulle have lyst til at købe nogle af de samme lækre produkter fra Appesize. Koden giver 15% rabat og gælder året ud. Bare skriv: shslank

2) En alletiders Ab Routine med få og simple øvelser (nedenfor)

Hav en dejlig dag allesammen! Jeg vil kravle under dynen igen og snart indtage endnu en dosis penicilin, så jeg forhåbentligt snart kan få det bedre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar