onsdag den 13. august 2014

Skønhed: Bio-oil og ekstra godter

Så er jeg hjemvendt fra den skønneste uges ferie og I skal selvfølgelig nok få mere info omkring min dejlige tur, men først vil jeg lige dele med jer, hvad der ventede mig, da jeg kom hjem sent i nat: En skøn pakke fra Parfume-klik.dk med nogle skønhedssager, jeg bestilte, inden jeg rejste.


Jeg har længe gerne ville prøve Bio-Oil, som jeg har hørt så meget godt om. Jeg har også kunne læse mig frem til personer, som olien slet ikke har hjulpet på, men de fleste har haft en positiv effekt. Olien lover at hjælpe på ar (gamle som nye), strækmærker, tør hud, rynker, pigmentforandringer mv. af alle de her 'småskavanker' ens hud har fået gennem årene. Selv er jeg ret ked af mine strækmærker og som jeg har snakket med flere om, så har olien ikke hjulpet det store på deres strækmærker, men en smule har det og enkelte har olien reduceret synligheden af strækmærkerne markant. Hertil kan jeg dog høre og læse mig frem til, at olien har hjulpet væsentligt på synligheden af ar samt pigmentforandringer hos dem, som har brugt olien flittigt i i hvertfald 3 måneder, som mærket selv anbefaler. Så selvom mærket lover alt godt og ikke alle opnår hele herligheden, så synes jeg stadig, at produktet virker lovende og kan det bare hjælpe en lille smule, så synes jeg virkelig, at pengene er givet godt ud. Og så er det jo ikke et særlig dyrt produkt i forvejen, sammenlignet med hvis man forsøger sig med laserbehandlinger og så videre. Desuden så har jeg i hvertfald tænkt mig at holde ved og få olien brugt, i ihvertfald 3 måneder som de anbefaler og derfor har jeg også købt den store bøtte. Jeg googlede mig lidt rundt og de forskellige størrelser af Bio-olien er klart billigst på Parfume-klik, hvor jeg har købt den. Jeg købte den på 200 ml. til 137 kr., hvor den på bare 125 ml. koster 200 i Matas. Så jeg synes, jeg har gjort et kup her :) Nu håber jeg bare, den virker lige så godt, som lovet. Men jeg skal selvfølgelig nok komme med up-dates hen ad vejen og jeg har også taget 'før-billeder', så jeg kan sammenligne og se, om der rent faktisk er sket forbedring. Jeg glæder mig allerede super meget til at få den brugt og har nu prøvet den 2 gange (det anbefales at bruge den morgen og aften) og den er ret så lækker og let i konsistensen uden at fedte. Så umildbart positivt indtryk af den so fare.

Herudover har jeg også bestilt en nu mascara samt en neglelak. Min 'gamle' mascara var begyndt at lægge - mærkeligt nok, det har jeg aldrig prøvet før. Men det var faktisk god - jeg kunne bare godt tænke mig at prøve noget nyt, så derfor bestilte jeg denne gang en volumenmascara fra Max Factor, som ikke er et mærke, jeg plejer at købe fra. Børsten så rigtig fin ud med dens kurvede facon, der lover op til 300 gange så meget volumen samt buede vipper. Det lyder jo alt sammen godt, eftersom jeg stadig lider lidt under for mange mistede vipper samt at de vipper, jeg så har tilbage, er alt for 'udrettede'/lige i faconen, som resultat af eyelash extensions (flot så det ud - men aldrig igen!). Nu må vi se, hvad den kan gøre :) Det var jo heller ikke den vilde pris a 67 kr., så holder den ikke helt, hvad den lover, går det jo nok. 

Så har jeg også bestilt en Collection 2000 Maxiflex neglelak i farven 'Hint of Pink'. Lakken skulle holde i op til 5 dage og indtil videre virker den også lovende, da den tilmed tørrer super hurtigt og også indeholder en chip resistent formel, der sikre en længere holdbarhed på neglene. Dog er farven ikke, som jeg forventede, da den trods navnets antydelse, ikke synes at indeholde det mindste pink. Derimod er farven en let hvid/perlemors tone, der egentligt også er ret fin og som jeg kunne forestille mig, også kunne se rigtig godt ud at bruge ovenpå andre lakker, for lige at give dem 'det lille ekstra'. Og så koster de jo kun de her en 19-23 kr., så de er jo i forvejen ret billige, hvis man ønsker at prøve noget nyt af ;)

Sidst men ikke mindst vil jeg lige nævne, at jeg da vidst har fundet min nye 'Elizabeth Arden pusher', for det er et skønt udvalg til rigtig gode penge, de har Elizabeth Arden make-up og hudpleje inde hos Parfume-klik. Hvis ikke det var fordi, at jeg stadig har mit lager fyldt godt op efter alle julegaverne, så havde jeg også shoppet amok! Dog kan jeg røbe og fortælle, at det blev til en lækker eksklusiv gaveæske til en, jeg holder meget af ;) Men mere røber jeg ikke - har allerede sagt for meget! Måske I får lov at se billeder, når gaven er åbnet af den skønne dame.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar