søndag den 24. august 2014

Wish list: Fitness lækkerier

Der er jo ikke så længe igen til min fødselsdag - eller der er faktisk 1,5 måned. Men derfor kan man jo godt begynde at kigge lidt på, hvad man kunne ønske sig og jag kan faktisk komme i tanke om en del lækre sager, jeg virkelig godt kunne bruge. Så måske jeg ikke helt kan vente til min fødselsdag ;)

Vil I se?Jeg er ret så forelsket i disse lækre Grunge Tights fra Better Bodies! Og sorte kan man jo også altid bruge.  Dog er jeg en del i tvivl mht. størrelsen, men jeg synes bare, at jeg har hørt, at Better Bodies kan være en smule små i størrelsen, så jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal vælge en small eller en medium, når jeg normalt er en small.
Hvad er jeres erfaring?


Jeg har også forelsket mig i fine toppe og t-shirts fra Better Bodies, lynlåstrøjer fra Sixdeuce og Better Bodies, seje sko fra Under Amour, en sportsbh og et par hotpants fra Better Bodies, sorte træningshandsker fra Better Bodies og Casall, en fed og praktisk rygsæk fra Better Bodies, en aluminiums vandfalske fra Klean Kateen, Proteinpulver med vaniljesmag, proteinpangekage- og muffinmix, chokolade- og vaniljeshakes og skønne proteinbarer...

Bodylab triple layer cookies & Cream, Bodylab Minimum, Bodylab prøvepakke, Quest prøvepakke, Nutriamo low carb chocolate almond chip, Nutriamo deluxe chocolate caramel mandel samt en udvidet basispakke med: 2*1 kg. proteinpulver (chokolade og vanilje), kokosmel, husk bagemiddel, sukrin sødemiddel og mandelmel - så jeg ville kunne bage som en tosse ;)

Var det ikke nogle fine ønsker? Skulle jeg sætte dem i rækkefølge, efter hvad jeg mest ønsker mig (og mangler mest) så vil de nok se sådan her ud:

1. Better Bodies tights - helst Grunge (de grå og sorte tights) i str. small eller medium. Og hvis ikke de er til at skaffe, så mangler jeg faktisk også et par helt sorte, der kan passe til alle farver toppe.

2. Under Amour sko i str. 38 (hvis de svarer til almindelig størrelse - ved I det?). Begge par er for fede, men de lyse vil nok være bedst til de fleste andre farver, hvor de pink nok er mere dominerende i farven.

3. Toppe fra Better Bodies i str. small. Den i samme grå 'mønster' som tightsene er for fed! Og det er den også i blå! Herudover elsker jeg også t-shirts og snittet på den med v-hals er alt for lækker. Den anden i grå, tror jeg også vil sidde drøn godt, især som 'dansetop'. Og sidst med ikke mindst, så er den med den indbyggede bh jo også bare super smart og 'nem' løsning. Trænings t-shirts og toppe kan man aldrig få for mange af!

4. Den fede rygsæk fra Better Bodies, der passer perfekt til mit behov med at kunne have min mac, træningstøj og mad + drikke i en og samme taske og så er det jo tilmed en rygsæk, hvilket min ryg vil have meget meget bedre af.

5. Proteinbarer! Jeg elsker alt der smager af chokolade, karamel, fransk nougat og ja.. jeg er ikke kræsen, så længe det smager af slik! ;) Jeg er ret hut på Quest bars (alle dem der har med chokolade at gøre - de er bare for lækre! Og kan jo også snildt bages), Body labs Minimum samt Triple layer chocolate, Nutriamos Deluxe chokolade, karamel og mandel samt Low carb chip almond. Åh, der er så mange gode! 

6. Nye forsyninger af halsekostprodukter som mandel- og kokosmel, husk, sukrin osv. Man kan jo få en fin sampak fra Bodyman, som hedder Basispakken, hvortil der også hører 2*1 kg. proteinpulver, som selvfølgelig skal være chokolade og vanilje.

7. Og så er jeg jo altid frisk på at prøve nogle nye sager, jeg ikke er vandt til så som færdigblandede proteinshakes, proteinpandekage- og -muffinmix (hvilket da bare lyder alt for lækkert i mine øre!).

8. Faktisk så mangler jeg også en lækker lynlåstrøje til træningen samt en ny drikkeflaske. Egentligt burde disse to nok komme højere på listen - men det er bare så svært at begrænse sig!Ingen kommentarer:

Send en kommentar