torsdag den 18. september 2014

Drømmer om: At købe mig fattig i Netto!

Ja, den er god nok - som overskriften siger! Jeg er forelsket i så mange fine ting, som der kommer i Netto-butikkerne næste gang. Reklamen har jeg har en facebook-gruppe og jeg kan også se, at der er et par stykker, der allerede har fundet sagerne i deres lokale Netto'er, selvom tilbuddene egentligt først gælder fra på lørdag af (fy, Netto - det er I altså lidt slemme til). Problemet er bare, at jeg jo egentligt ikke direkte mangler nogle af tingene. Det er bare fordi, de er sååå skønne og lige min stil (+ rigtig billige!).


Urene kan jeg rigtig godt lide, men de er måske ikke lige så meget min stil. Så er jeg nok mere til et fra Ikea, jeg så derude sidst - i en meget minimalistisk stil. 

Men se så lige den gennemsigtige bordlampe nederst. Normalt er plastik jo slet ikke mig, men den er da alt for fin, synes I ikke? Den minder lidt om den fra Kartell, som jeg egentligt også rigtig godt kan lide på en eller anden måde. Jeg er lidt vild med, at den er så let og speciel. Hvad synes I? Jeg tror, det er sådan en, man enten hader eller elsker ;)


Se lige de fine dyremotiver på puder og plaider <3 Jeg er så forelsket og kunne jo købe mig fattig i den slags. Det ved I! Men igen. Det passer nok ikke så godt ind herhjemme og jeg har snart købt mig fattig i pyntepuder til sofaen! Faktisk kunne jeg godt finde på at købe et par bøjler til at hænge på mit (kommende) rionet, men hvad der skulle på bøjlerne eller de skulle bruges til, ved jeg faktisk ikke. Servietterne er også ret fine. Jeg kan godt lide det sort/hvide mønster, som jeg tror, kunne give en rigtig flot effekt, hvis man lavede den til pompom'er til eks. en troldegren.


Igen; smukke dyremotiver! <3 Og så se lige de borde dér. De minder virelig om de meget eftertragtede borde fra Søstrene Grene. De er også ret fine, må jeg indrømme. Selvom jeg ikke troede det først. Men nu har jeg set dem, som min veninde har stående i stuen og de er rigtig søde. Men har jeg plads til dem? Nej, egentligt ikke. Så skulle se stå på hjørnet af min sofa. Men det er jo der, jeg havde overvejet at anskaffe mig en Ferm Living kurv til med låg. Oh well... Livet er ikke nemt, når man gerne vil have alt ind i en lille storbylejlighed. Og nu vi er igang med at fylde min opdigtede store drømme lejlighed ud, så se da lige de smukke porcelæsvaser og kobberfaddene. Jeg er helt forelsket! Sådan et par vaser i forskellig størrelse og så på et kobberfad ville da bare være det smukkeste!


Og nu vi er ved kobber, så se lige her! Kobberpendlerne er tilbage. De har også lige været i Rema 1000 til 140 kr., hvor jeg ikke var en af de heldige at få fat i en eller to. Sagen er nemlig den, at jeg jo allerede har købt to stk. fra Bilka, som I jo nok ved, til 200 kr. stykket. Men jeg er kommet sådan i tvivl, om det ikke vil se rigtig fedt ud, med tre forskudt af hinanden, en klynge på fire eller tre inde i stuen forskudt af hinanden og så en enkelt inde i soveværelset. Ja, den er virkelig svær. Og så tror jeg faktisk også, at disse er lidt større, end dem jeg i forvejen har (og bare endnu ikke har fået hængt op) - hvordan mon det så ville se ud. 

Så ja, puhha... Jeg kunne virkelig bruge en masse penge i Netto og jeg tror også, at jeg vil holde et vågent øje med dem og med, hvornår alle lækkerierne kommer ud. Men samtidig er jeg så meget i tvivl om, hvor meget af det jeg skal købe, hvis jeg får muligheden (bordene og pendlerne kunne jeg især godt forestille mig vil blive revet væk og at de kun kommer i et begrænset antal til butikkerne). Hvad ville I gå efter? Og hvor meget vil I have fingrene i? ;) Hvis vores lejlighed var større og jeg havde uanet likviditet, så kan jeg love jer for, at jeg havde tømt Netto for alle sagerne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar