søndag den 28. september 2014

Efterårsmode; simpelt, lækkert og billigt

Jeg handler en del på nettet og en stor del af mit tøj og accessories er noget, jeg klikker hjem fra diverse netshops. Det er bare så nemt og bekvemt - og ja, når jeg keder mig en søndag eftermiddag, så er netshopping et godt tidsfordriv ;) Hvem kender ikke det?

Nu synes jeg også selv, at jeg efterhånden har været vidt omkring på de forskellige webshops, men alligevel er denne perle gået mit falkeblik forbi og jeg er nød til at vise jer alle de lækre fund jeg har opdaget på denne webshop i dag! Siden hedder Choopin.dk og de forhandler en masse lækre mærker, heriblandt Calvin KleinSoaked in luxuryNümphMoxy Copenhagen og ja, jeg kunne blive ved! De sælger også internationalt med deres side Choopin.com og har en fysisk butik i Charlottenlund, kaldet Chopin. Så der er rig mulighed for at tjekket deres udvalg ud!

Nedenfor har jeg sammensat 3 sæt, á hver 3 items, som jeg mener vil være rigtig lækre her til efteråret. Så se med og bliv inspireret - Psst... Flere af tingene er der store besparelser på! ;)Rullekravebluser er noget af det, jeg længe har hørt, bliver det helt store nu her til efteråret og det ser da også super stilfuldt, minimalistisk og klassisk ud. Samtidig er det praktisk og super nemt at style - man kan f. eks. style den med store øreringe og ingen andre smykker eller tage en halskæde uden på rullekraven. Denne strikkede rullekrave er sat ned fra 249,95 til 199,95 kr.
Jeg er rigtig vild med print og især her til efteråret! Jeg ville personligt style et par lækre jeans som disse med en simpel rullekrave, hvilket udgør et super fint og praktisk hverdagsoutfit og samtidig kan det styles op med lækre smykker, et par høje stilletter og en fed clutch, som den fine på billedet fra Liebskind i ægte læder. Jeansene her er sat ned fra 649,95 til 299,95 kr. og clutchen koster sølle 149,95 kr.

Alt i alt vil man her have et fint outfit til knap 650 kr.
Noget andet der går fint til både hverdag og fest er den klassiske skjorte og jeg er især vild med denne ærmløse model, der giver et væld af sammensætningsmuligheder. Til hverdag ville jeg style dem med en loose sweater udenover eller en lang strik cardigan. Begge dele er varmt, praktisk og skjorten giver looket et feminint pust. Skjorten her er sat ned fra 199,95 til 99,95 kr.

Til en skjorte, som denne, med detaljer i form af fine knapper ville jeg gå efter simpelt accessories. Her har jeg valgt et elegang og minimalistisk sæt fra Tokyo Jane, der sagtens kan sammensættes med flere og større smykker, hvis man ønsker lidt ekstra til eks. festoutfittet. Man kan både bruge en tætsiddende nederdel og strømpebukser eller et par skinny leggins til og looket vil både se gennemført ud med eks. et par sneakers til daglig eller et par fine ankelstøvler til fest. Halskæden koster 99,95 kr. og armbåndet 79,95 kr.

Dette sæt vil således kunne erhverves for blot 279,85 kr. 
Jeg er vild med denne kjole og det flotte snit den har. Den fine halsudskæring vil komplimentere barmen, 'bæltet' i taljen vil give en slank silhuet og det draperede fald, i form af 'slå-om-effekten', vil give en illusion af højde. På mange måder vil jeg faktisk mene, at den vil klæde enhver kropsform. Derudover er den nem at style til hverdag med et par kraftige strømpebukser og et par flade støvler. Hvis man skifter strømpebukserne ud med nogle lidt tyndere (evt. nylon), hopper i et par smukke stiletter og smider en lækker taske over skulderen. Kjolen er sat ned fra 349,95 til 149,95 kr., strømpebukserne koster 99,95 kr. og skindtasken får til 499,95 kr.

I alt løber dette sæt op i 749,85 kr.Ingen kommentarer:

Send en kommentar