torsdag den 18. september 2014

Forlæng sommeren med lækre beautysager

Godaften piger,

Jeg håber, I har haft en rigtig dejlig dag og er klar på snart at få weekend. Jeg har som sagt allerede weekend - eller jeg har jo læsedag i morgen, så det er lidt som tidlig weekend ;) Selvfølgelig skal jeg da også have læst en del, men det er altid så hyggeligt og så skal jeg være sammen min skønne kæreste om eftermiddagen. Det trænger jeg virkelig også til. Nu er det nogle dage siden, at vi har set hinanden, fordi han jo arbejder på et projekt, der kræver mange timer og derfor er det ikke nemt for ham at tage hjem. Så jeg savner ham lidt herhjemme, men det går nok. Jeg ved jo, at han kommer hjem igen og det er til at se en ende på. Nåh, men nu må jeg hellere få vist jer, hvad jeg har fået ind ad døren fra Billigvoks - en rigtig lækker tøsepakke, der lige er til at blive glad i låget af - bare se de fine sommerfarver! :) 


Jeg er jo stor stor fan af Batiste tørshampoo, hvilket jeg nok egentligt ikke engang har fået fortalt jer. Men jeg er så vild med dem! Jeg så flere andre blogge skrive en del om dem og flere bestilte dem hjem fra England af og jeg forstod ikke helt hypen. Jeg brugte lidt forskellige mærker og syntes egentligt, at de alle var meget ens og ja, det var der ikke så meget i. Så jeg forstod slet ikke hypen. Men så kom Batiste jo til Danmark og da jeg skulle på ferie og skulle bestille nogle forskellige rejsestørrelser, faldt jeg over Batiste tørshampoo i travel size og så tænkte jeg; jeg giver den da et forsøg! Lige siden har jeg ikke brugt andet og jeg kunne ikke finde på at gå tilbage til nogle af de andre mærker!

Den er perfekt mellem hårvaskene og til efter træning (håret har ikke godt af, at man vasker det hver dag!). Den opfrisker dejligt, giver nyt liv til fedtet og klasket hår - det løfter, giver volumen og skøn duft! Der er mange forskellige dufte at vælge imellem, så man kan skifte lidt. Dem jeg for det meste bruger, må være Cherry og Blush, som har dejligt milde og søde dufte! Men nu er der jo kommet nye spændende varianter og de skulle da prøves! 

(Batiste Light & Blond samt XXL Volume tørshampoo á 200 ml. til 35 kr. stykket)

Først er det Light & Blond, der er en tørshampoo, som de andre, men samtidig også indeholder farvepgiment specielt designet til lyst hår. Da jeg jo har lyst farvet hår, er den jo et must at forsøgt sig med og jeg er meget tilfreds! Nogle af de forskellige mærker, jeg har prøvet, har efterladt mit hår lidt tørt i looket, men det gør denne slet slet ikke. Derudover tror jeg, at den bliver min helt store redning, når det er ved at være ope over med udgroningen. Så kan jeg lige friske op med lidt farve på en let og ikke-skadelig måde. Mit hår trænger ikke lige nu, så jeg kan ikke engang vise jer effekten (jeg kan ikke rigtig fange effekten med kameraet), men næste gang udgroningen er slem, så skal jeg helt sikkert nok lige smide et par billeder, så I kan se forskellen.

Den anden er XXL Volume, som navnet antyder, giver masser af dejlig fylde og volumen, hvilket er et must for mig og mit skandinaviske tynde hår. Og især dagen efter en hårvask hvor håret bare er for fladt og kedeligt til at have løst, så redder den mig! Jeg har også brugt den, med god effekt, når jeg har sat håret op. Håret falder slet ikke sammen eller mister fylden efter kort tid. Den holder bare. Jeg har prøvet med tonsvis af forskellige stylingprodukter til at give volumen, men enten har det virket modsat go fået mit hår til at klaske eller også, så synes jeg, at det 'stiver' mig hår for meget af. Derfor synes jeg, at denne her er helt ideel, da den ikke stiver og samtidig er en tørshampoo.

(Essie Fill The Gap til 69 kr. samt A Crewed Interest til 79 kr.)
Der er da også lidt lækkerier til neglene :) Den første er Essie Fill The Gap, som er en nærende underlak, der aktivt går ind og glatter riller og ujævnheder ud, så neglene ser smukkere og mere velplejede ud. Den indeholder silkepartikler, som trænger ind i neglen og ikke bare får den til at se sundere ud, de bliver også sundere og glattere med tiden. Nu er jeg begyndt at bruge den og vil bruge den fast, for mine negle trænger virkelig til det. Så jeg håber på det bedste! Den udglatter i hvertfald neglenes ujævnhedder synligt, så jeg krydser fingre for, at det også gør dem mere jævne og glatte på længere sigt :) 

Den anden er den fine fine Essie A Crewed Interest, der har en smuk ferskenfarvet lys nuance, er fri for DBP, toluene og formaldehyd. Dækevnen er super fin. jeg har her givet to tynde lag. Den tørrede hurtigt, som det også er min erfaring med andre Essie lakker. Og så forventer jeg også, at den er lige så holdbar som de andre. Der findes jo et stort udvalg af farver og jeg er personligt rigtig glad for, at man kan få så mange lækre nuancer, der altid bliver fornyet, og samtidig så god kvalitet. Billeder siger vidst mere end ord; er den ikke bare fin?

(Baby Lips Peach kiss til 39 kr.)

Sidst men ikke mindst røg der da også lige en Baby Lips med i farven Peach Kiss. Sommeren igennem har den smukke Cherry Lips været fast inventar af min taske, men nu da sommeren er ved at gå på hæld, synes jeg, at der skal en mere mild farve til og der synes jeg, denne er så fin og naturliv i farven. Hvis du ikke kender til Baby Lips, så kan jeg fortælle, at det kort sagt er en fugtgivende og plejende læbepomade med ekstra finesser. Peach Kiss er nude i farven, smager og dufter let af fersken og indeholder e-vitamin samt aloe vera. Den fugter, nærer og plejer læberne i 8 timer, mens den giver et let farve, der virker naturlig og ikke for 'make-uppet'. 

Som sagt er alle produkterne fra Billigvoks.dk og det er en side, jeg varmt kan anbefale. Deres udvalg er stort, priserne er lave, leveringen billig og hurtig samt servicen i top. Jeg har i hvertfald handlet der en del gange efterhånden og har været ganske tilfreds hver eneste gang. Og som noget lidt sjovt, så har de sådan nogle deals, hvor man i et begrænset tidsrum kan købe produkter med op mod 80% besparelse - det er i hvertfald værd at holde øje med ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar