onsdag den 17. september 2014

New in: Lækre bambusstrømper

Så blev det onsdag og jeg håber, I alle har en spændende dag i vente - for mit vedkommende står den på læsedag. Det er faktisk rigtig skønt at have hele dage indimellem, som man helt selv kan tilrettelægge og så sørge for at få læst en hel masse og komme godt med i fht. pensum. Jeg har læseplanen klar og bøgerne fremme, så efter jeg lige har sagt godmorgen til jer og vist jer den ventede pakke, men praktiske sager, jeg fik ind af døren igår, så må jeg hellere komme igang. Nåh, skal I se?


Som mange af jer nok kender, så når man altid til det punkt, hvor man ikke længere kan finde sokker uden huller eller nogle der passer sammen og så er det altså på tide med nye! Jeg havde efterhånden heller ikke så meget andet end sportsstrømper og ankelsokker tilbage i sokkeskuffen og derfor skulle der nye til. Og selvom strømper ikke er en videnskab, så synes jeg alligevel, at jeg altid ender med at mangle, da de går så pokkers hurtigt i stykker. Så der skulle bedre kvalitet til og efter anbefaling, har jeg nu bestilt denne Gaveæske med 7 par bambusstrømper til 275 kr. fra webshoppen Faktiskpraktisk.dk - de kan også købes på Strømpekompagniet.dk, hvis man søger på IQ SOX, som mærket hedder. Så er der ét par til hver dag i ugen :)


Det er super bløde bambussokker i lækker kvalitet, der absorberer fugt 7 gange bedre end almindelig bomuld og reducerer dermed fodsved, hvilket er en stor fordel, når man cykler så meget som jeg. Især her om efteråret (eller om vinteren), hvor vejret er så omskifteligt, er det vigtigt at holde fødderne tørre, så snuen kan holdes på afstand. Og den antibakterielle virkning, som bambusstrømper har, reducerer hertil også lugten, som fodsved kan medføre.

Derudover så har de heller ingen irriterende sømme ved tæerne, der sidder og klemmer og generer, når man har sko på. Det er simpelthen bare noget af det værste, hvis der lige sidder sådan en 'kugle' af sytråd og gnaver op af storetåen, når man har de der støvler på, der ikke bare sådan lige er til at hive af og på igen midt på gaden. Længe leve fladvævninger!


Under foden er bambusstrømperne nummerede underneden, således at det er meget nemmere at holde styr på, at man ikke får den parret med en anden slags sok efter vask - super praktisk! Det letter i hvertfald en del irritation på de travle morgener, hvor man bare ikke kan finde ud af, hvorfor strømperne sidder så træls. Så der er intet, der sidder og presser nogle steder med denne type strømper. Og med elastikket påsyet i strømpernes skaft, er der heller ikke noget, der strammer og efterlader "togskinner" på benene - som vi vidst alle kender til. "Togskinnen" er også en af årsagerne til, at jeg vidste, jeg ville have en ordentlig kvalitet. Jeg mener simpelthen ikke, at det kan være sundt, at strømperne strammer så meget, at huden får det 'mønster', der først forsvinder timer efter, man tager strømperne af. Jeg kiggede faktisk også på de andre sømløse bambusstrømper uden elastik, der ikke strammer om læggen og som man også kan få på Faktiskpraktisk. De ser rigtig lækre ud!


2 kommentarer: