tirsdag den 16. september 2014

New in: Proteinopskrifter

Flere af jer har nok set Proteinopskrifter af Morten Svane florere på diverse sundheds- og træningsblogs og den er jo blevet skamrost! Den er faktisk endda også en af bestsellerne på Saxo lige for tiden. Så ja, I havde måske gættet, at det kun ar et spørgsmål om tid, inden den også skulle dukke op her på bloggen ;) Man skal jo være med på moden.

(Søde kager og en sprød herre ;) Hvad mere er der at ønske sig piger?)

Bogen er pt. på tilbud til 189 kr. hos Bodyman (førpris: 249 kr.), så der skulle ikke tænkes for længe - hvor tit er det lige, at en ny bestseller kommer på bud ;) Og nu ligger den altså på mit køkkenbord og skriger efter at blive flittigt brugt. Det skal nok ske! Jeg har siddet og bladret de 50 opskrifter igennem idag og der er så mange alt for fristende lækkerier, der skal afprøves i weekenden!
Stay tuned ;) Det kunne jo ske, at I vil få lidt af køkkenkunstnerne at se!

Tip: Super smart er det også, at Bodyman har en hel kategori i jeres shop, med produkter der bliver brugt i bogen, så man ikke behøver lede nettet tyndt og kan købe produkterne samlet ét sted.

(En masse spændende proteinrige lækkerier; alt for proteinbrød til -barer)

Alle lækkerierne; proteinbrød, -pizza, -kugler, -barer, -kager og -is, er kreeret gennem opskrifter med en energifordeling, der tillader at man synder lidt uden at skulle have dårlig samvittighed. Proteinpulver er ingrediens og som smagsgiver samt er emd til at øge mæthedsfornemmelse - så det er et super alternativ til den/de daglige shake(s) og så er mange af opskrifterne ovenikøbet også både glutenfri og low carb.

Men som I ved, så siger billeder ofte mere end 1000 ord og derfor synes jeg lige, at I skal have lov at se lidt på nogle af lækkerierne fra opskriftbogen. God fornøjelse og bon appetit ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar